۱۹
دی
۱۴۰۳
شماره
۵۸۰۳
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه ورزش: غیبت بحث برانگیز نماینده برخی ادارات و دانشگاه ها در نشست تدوین سند تحول و پیشرفت ورزش استان باعث انتقاد مدیرکل دستگاه ورزش و جوانان شد.
با گذشت 20 دقیقه از نشست، علی حقیقی دستور شروع به کار جلسه را صادر کرد و ضمن گلایه مندی از ادارات غایب، تاکید کرد که فهرست غایبین را به مدیریت ارشد استان ارائه خواهد داد تا تعیین تکلیف شوند.
حقیقی که حسابی از غیبت چند دستگاه اجرایی در این نشست انتقاد داشت، نظم در جلسات را لازمه اجرای درست و موفق هر برنامه عنوان کرد و افزود: تدوین و اجرای سند تحول و پیشرفت ورزش استان یکی از مهمترین خواسته های استاندار همدان است.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان در این نشست گفت: مسوولیت پذیری تمامی دستگاه های اجرایی در تدوین و اجرای سند جامع تحول و پیشرفت ورزش این استان مهم و ضروری است.
علی حقیقی در دومین نشست بررسی سند جامع تحول و پیشرفت ورزش استان همدان با انتقاد از غیبت نمایندگان برخی دستگاه های عضو در این جلسه اظهار کرد: تدوین و اجرای سند جامع تحول و پیشرفت ورزش این استان مورد تاکید حمیدملانوری استاندار همدان است و هر یک از دستگاه های اجرایی عضو را که در نشست ها حضور ندارند در گزارشی به استاندار اطلاع می دهیم.
وی بیان کرد: این سندجامع نقشه راه رشد و پیشرفت ورزش و جوانان استان همدان در تمامی عرصه ها است و تکلیف هر یک از دستگاه های مرتبط نیز مشخص شده اما نیاز به هم افزایی و مشارکت همه جانبه در تدوین و اجرا داریم.
حقیقی با اشاره به اینکه تمامی فضاهای ورزشی در استان مکان یابی شده است، افزود: استفاده بهینه از مکان های ورزشی، بررسی نقاط محروم و کم برخوردار از زیرساخت های ورزشی، طرح آمایش سرزمین و ترسیم افق ورزش استان همدان تا بازی های المپیک 2028 لس آنجلس در قالب این سند مشخص و ارزیابی شده است.
وی با تاکید بر اینکه اجرای سند توسعه و تحول ورزش استان همدان نیازمند مشارکت دستگاه های اجرایی در مشارکت ظرفیت های بالقوه در حوزه تجهیزات، امکانات، زیرساخت ها، نیروی انسانی و آموزشی است، افزود: مشارکت ارگان های پرجمعیت و مخاطب ورزش همچون شهرداری ها، دانشگاه ها، مدارس و سپاه و بسیج بسیار حایز اهمیت است.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان خاطرنشان کرد: ورزش همدان طی 2 سال گذشته در مسیر رشد و تعالی در حوزه های همگانی، قهرمانی و حرفه ای قرار گرفته اما کافی نیست و از هم اکنون به دنبال کسب حداکثر سهمیه در رویدادهای فراملی همچون آسیایی، بازی های کشورهای اسلامی، جهانی و در نهایت المپیک هستیم.
وی افزود: براساس دستور استاندار همدان دستگاه های اجرایی عضو نشست سند جامع تحول و پیشرفت ورزش استان همدان ملزم به همکاری و مشارکت هستند.
وی خاطرنشان کرد: دستورجلسه سلسله نشست های این سند جامع مشخص است و امیدواریم دستاوردهای خوبی را شاهد باشیم و بتوانیم نقشه راه پیشرفت روزافزون ورزش استان را به خوبی ترسیم، تدوین و اجرا کنیم.
حقیقی در خصوص اهمیت و توسعه طرح آمایش سرزمین گفت: در طرح آمایش سرزمینی نیز بر اساس ظرفیتهای هر منطقه با بهره گیری سه محور فضا، انسان و فعالیت اقدامات لازم صورت خواهد گرفت و به دنبال استعدادها هستیم. قهرمانان المپیک عموما از مناطق کوچک بودهاند و آمایش سرزمین این مساله را برطرف میکند. توجه به نقاط کوچک و دورافتاده یکی از اولویتهایی است که در طرح آمایش سرزمین مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: ما در طرح آمایش سرزمین به دنبال این هستیم بر طبق ظرفیتهای موجود، زیرساختهای ورزشی را صورت دهیم. طرح آمایش سرزمین جلوی این را میگیرد تا امکانات ورزشی بیاستفاده نماند. نمیشود فضای ورزشی در مکانی بدون استفاده بماند اما در جایی دیگر که استعداد و قهرمان هست، امکانات و زیرساخت کمتری برای این رشته ورزشی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که در ۳ بعد همگانی، قهرمانی و حرفهای باتوجه به استعدادها ظرفیت هر منطقه را مورد بررسی قرار دهیم. امیدواریم در سند تحول و پیشرفت ورزش و هم در آمایش سرزمین، با محوریت ارگان هایی همچون آموزش و پرورش بتوانیم کارهای لازم را صورت دهیم. آموزش و پرورش جایگاه بسیار مهمی دارد که ما باید از ظرفیتهای آن استفاده کنیم.
سندجامع همه قشرهای ورزشی را شامل می شود
معاون توسعه ورزش قهرمانی همدان نیز در این نشست گفت: سندجامع تحول و پیشرفت ورزش همدان در واقع همه قشرهای ورزشی همچون بانوان، جانبازان و توانیابان، دانش آموزی، کارکنان، روستایی و عشایری، گردشگری ورزشی، دانشجویی، کارگری و بسیج را شامل می شود.
یوسف خدرویسی با تاکید بر لزوم حمایت از سرمایه گذاران در حوزه ورزش اظهار کرد: سرمایه گذاران می توانند با تامین منابع اقتصادی ضمن حمایت از تیم ها و ورزشکاران، به توسعه و رشد ورزش استان کمک شایانی داشته باشند.
وی اضافه کرد: در حوزه ورزش قهرمانی چند رویداد مهم فراملی شامل قهرمانی آسیا، بازی های آسیایی ناگویا، بازی های اسلامی، مسابقات جهانی و المپیک 2028 لس آنجلس را پیش رو داریم و این سه سال، فرصت طلایی برای ورزش استان همدان به شمار می رود.
خدرویسی افزود: ستاد بازی های آسیایی تشکیل شده و با هیات های ورزشی نشست های تخصصی را در خصوص آخرین وضعیت موجود داشته ایم، هدف ما حمایت از قهرمانان ورزشی است و در اولویت قرار دارند.
وی با تاکید بر اینکه دستگاه های اجرایی باید همراهی لازم را در تدوین و اجرای سند جامع تحول و پیشرفت ورزش همدان داشته باشند، گفت: گزارش دستگاه های اجرایی و فعالیت و همکاری آنها در این حوزه ثبت می شود و به مسوولان ارشد استان قابل ارائه خواهد بود.