صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : شهرستان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : شهروند کوچولو صفحه 8 : فرهنگی

۲۴
دی
۱۴۰۳

شماره
۵۸۰۷

امروز: ۲۶ (دی) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Jan) 15

عناوین صفحه

هگمتانه، گروه ورزش: قهرمان تیراندازی با کمان کشور هدف مهمش در این رشته ورزشی را رسیدن به سهمیه المپیک می داند و می گوید: رؤیای هر ورزشکاری حضور در رویداد بازی های المپیک است و می خواهم به این هدف بزرگ برسم.
خیلی آرام در گوشه ای از مبل دفتر هگمتانه تکیه می زند و با لبخندی ملیح، صحبت های رئیس هیأت تیراندازی با کمان استان همدان را تایید می کند و حتی در نوبت صحب خودش هم لبخند را چاشنی کلامش می کند.
فاطمه محمدی به تازگی به رده سنی جوانان رسیده و مسیر موفق او در گذشته قهرمانی در مسابقات مختلف کشوری است و قصد دارد این مسیر را ادامه بدهد.
خودش می گوید از بچگی دوست داشته به ورزش های رزمی بپردازد اما خانواده چنین تمایلی نداشتند و در نهایت تیروکمان را انتخاب کرده است.
او همه روزه تمرین می کند و البته در کنار ورزش از درس و تحصیل غافل نیست و می گوید نمراتش همانند فعالیتی که در ورزش دارد، خوب است.
گفت وگوی روزنامه هگمتانه با این قهرمان تیراندازی با کمان بانوان همدان را بخوانید؟



 چطور شد تیروکمان را انتخاب کردید؟
محمدی: ابتدا دوست داشتم در ورزش های رزمی فعالیت داشته باشم اما  نظر خانواده هم شرط بود و در نهایت سر از این رشته درآوردم.

 پشیمان نیستید؟
محمدی: چرا باید باشم؟ تیراندازی با کمان ورزش بسیار جذابی هست به خصوص اینکه تیر به همان جایی اصابت بکند که هدف قرار داده باشی. به نظرم ورزشی پرهیجان در اوج تمرکز و آرامش است.

 در مسیر قهرمانی موفق بودید؟
محمدی: همینطور است. 4 سال قبل این ورزش را به صورت فعال و مستمر شروع کردم و نتیجه اش با کمک مربیان، کسب عنوان قهرمانی منطقه ای و کشور بود.

 اما ورزش پرهزینه ای به شمار می‌رود؟
محمدی: هر ورزشی هزینه های خاص خودش را دارد. بیشترین هزینه تیراندازی با کمان هم داشتن کمان حرفه ای برای مسابقه است. اما در کل بله باید برای خرید و تامین وسایل مورد نیاز، هزینه کرد.
 وقتی شکست می خورید، چه احساسی دارید؟
محمدی: شکست پل پیروزی است. وقتی شکست می خورم قطعا یک جایی اشتباه کردم. تلاش بیشتر می کنم تا بهتر ظاهر شوم. از شکست ها ناراحت نمی شوم و فقط درس می گیرم.

 چه مشکلاتی پیش روی این ورزش در همدان است؟
محمدی: ما سایت استاندارد مسابقه ای نیاز داریم. طول خط شلیک محلی که تمرین می کنیم کوتاه است. باید 90 متر باشد. ضمنا اینجا که هستیم ازدحام ورزشکار را داریم و واقعا برای تمرین کردن کار سخت است. امیدوارم مسوولان ورزش استان چاره اندیشی کنند.
 وسایل تیروکمان را شخصی تهیه می کنید؟
محمدی: بله- پدرم خریداری می کند. سختی این رشته بیشتر همین بخش است. خانواده باید تامین هزینه کند تا بتوانیم مسابقه بدهیم. در کل ایران همین است و باعث شده خیلی ها که حتی استعداد دارند، به این سمت نیایند.

 شما در چه رشته ای فعالیت دارید؟
محمدی: تیراندازی با کمان 2 رشته ریکرو و کامپوند دارد و من براساس استعدادی که داشتم در رشته ریکرو فعالیت حرفه ای خود را شروع کردم.
 صحبتت با هم سن و سال ها؟
محمدی: ورزش کنند و با ورزش سلامتی روح و جسم خود را بسازند و اگر بیشتر علاقه مند بودند هم در مسیر قهرمانی تلاش کنند. تیروکمان جزو رشته های بسیار مستعد در همدان است و به نظرم خیلی ها می توانند در این استان با حضور در ورزش تیروکمان موفق باشند.

 نقش پدر و مادر؟
محمدی: عالی. همیشه حمایت های لازم را داشته اند و برای موفقیتم از جان مایه می گذارند. قدردان زحماتشان هستم مخصوصا در این روز فرخنده که مصادف شده با سالروز ولادت امام علی (ع) و روز پدر. از همینجا به پدرم تبریک عرض می کنم.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: