صفحه 1 : اندیشه صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۸
تیر
۱۴۰۴

شماره
۵۹۳۰

امروز: ۱۸ (تیر) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Jul) 09

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیر خدمات شهری شهرداری همدان با انتقاد از بی‌توجهی برخی شهروندان به زمان تعیین‌شده برای دفع زباله، گفت: بیرون گذاشتن زباله خارج از بازه زمانی ساعت 20 تا پایان شب، باعث پخش زباله توسط حیوانات و زباله‌گردها، افزایش هزینه‌های جمع‌آوری و استفاده مضاعف از نیرو و ماشین‌آلات شهرداری می‌شود.
مرتضی رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار هگمتانه، با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات گسترده در حوزه نظافت، جمع‌آوری زباله، ساماندهی متکدیان و مدیریت پسماند در شهر، توضیحاتی در خصوص ساختار اجرایی، روند فعالیت‌ها و چالش‌های موجود ارائه داد.
وی با بیان اینکه موضوع خدمات شهری در زمینه حفظ پاکیزگی و نظافت شهر از اهمیت بالایی برخوردار است و در همین راستا، ساختار مشخصی برای انجام این مسؤولیت تعریف شده است گفت: شهرداری همدان دارای چهار منطقه است که هر منطقه یک معاونت خدمات شهری مجزا دارد؛ در هر منطقه، یک مسؤول بخش و تعدادی پاکبان فعالیت دارند که با توجه به وسعت و ویژگی‌های خاص منطقه، وظایف خود را انجام می‌دهند.
مدیر خدمات شهری شهرداری همدان افزود: فعالیت‌های پاکبانان از ساعت 4 صبح آغاز می‌شود و ابتدا به پاک‌سازی معابر اصلی شهر می‌پردازند و این روند تا ساعت 7 صبح ادامه دارد و سپس نیم ساعت استراحت دارند و پس از آن، تیم‌ها به معابر فرعی مراجعه کرده و اقدامات لازم برای نظافت را در آن مناطق انجام می‌دهند.
وی ادامه داد: جمع‌آوری زباله در شب نیز یکی از برنامه‌های اصلی خدمات شهری است که از ساعت 10 شب آغاز می‌شود و به‌طور میانگین بین 5 تا 7 ساعت در هر منطقه ادامه می‌یابد و زباله‌ها از معابر اصلی، فرعی و کوچه‌ها جمع‌آوری می‌شود.
رضایی اضافه کرد: در کنار این فعالیت‌ها، شست‌وشوی مخازن زباله، نمادها و جدول‌های شهری نیز به‌صورت روزانه و منظم در چهار منطقه انجام می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه ملاک انجام این اقدامات از طریق رویت مسؤولین بخش‌ها و واحدهای اجرایی و هم از طریق تماس‌های مردمی صورت می‌گیرد افزود: در صورت درخواست شهروندان برای شست‌وشوی مخازن زباله یا جداول، نیروهای ما در سریع‌ترین زمان ممکن اقدام می‌کنند.
مدیر خدمات شهری شهرداری همدان با اشاره به برخی نواقص جزئی گفت: در صورت بروز مشکلاتی مانند شکستگی جدول، نشست پیاده‌رو یا آسیب دیدن نرده‌ها، این موارد به‌صورت روزانه توسط تیم‌های خدمات شهری اصلاح می‌شوند.
ساماندهی متکدیان در برنامه روزانه
وی همچنین به برنامه منظم شهرداری برای جمع‌آوری متکدیان اشاره کرد و گفت: همکاران ما به‌صورت روزانه در معابر مستعد حضور متکدیان مستقر می‌شوند و اقدامات لازم برای ساماندهی این افراد انجام می‌گیرد.
تولید بالای زباله در همدان
رضایی درباره میزان تولید زباله در شهر همدان تصریح کرد: به‌طور میانگین، هر شهروند در شبانه‌روز حدود یک کیلوگرم زباله تولید می‌کند که این میزان در مقایسه با شهرهای مشابه، عدد بالایی محسوب می‌شود؛ یکی از دلایل اصلی آن، عدم تفکیک زباله‌های بازیافتی از زباله‌های معمولی است.
وی تأکید کرد: شهروندان می‌توانند با نصب برنامه «بهروب» بر روی گوشی‌های خود، ضایعات بازیافتی را پس از جمع‌آوری در منزل، از طریق همین برنامه به گروه‌های مربوطه تحویل دهند و این گروه‌ها به منزل شهروندان مراجعه کرده و ضایعات را تحویل می‌گیرند و بلافاصله مبلغ آن به حساب شهروند واریز می‌شود.
چالش ساعت غیرمجاز برای بیرون گذاشتن زباله
مدیر خدمات شهری شهرداری همدان با انتقاد از رهاسازی زباله‌ها در ساعات غیرمجاز توسط برخی شهروندان گفت: متأسفانه برخلاف برخی شهرها که روزهای مشخصی برای جمع‌آوری زباله دارند، در همدان شاهد آن هستیم که برخی افراد در هر ساعتی از شبانه‌روز زباله‌های خود را در معابر رها می‌کنند و این موضوع موجب افزایش هزینه‌ها و فشار مضاعف بر نیروی انسانی و ماشین‌آلات شهرداری شده است.
وی از شهروندان خواست تا زباله‌های خود را فقط در بازه زمانی 8 شب تا پایان شب بیرون بگذارند و اگر زباله‌ای باقی ماند، برای شب بعد نگه دارند تا از پخش زباله توسط حیوانات و زباله‌گردها جلوگیری شود و شهر چهره‌ای پاکیزه داشته باشد.
رضایی از شهروندان خواست برای توزیع نذورات از ظروف یکبار مصرف کمتر استفاده کنند و در صورت اجبار، حتماً ظروف مصرف‌شده را جمع‌آوری کرده و تحویل نیروهای شهرداری یا سامانه بازیافت «بهروب» دهند، این کار هم به نظافت شهری کمک می‌کند و هم موجب درآمدزایی برای شهروندان خواهد شد.
وی در پایان یادآور شد: سامانه تلفنی 137 به‌صورت 24 ساعته آماده دریافت گزارش‌ها، انتقادات و درخواست‌های خدماتی شهروندان است و درخواست‌ها پس از ثبت، پیگیری شده و تا حصول نتیجه ادامه می‌یابد و پس از انجام کار نیز، با تماس مجدد از شهروند پرسیده می‌شود که آیا خدمت مورد نظر انجام شده است یا خیر؛ در صورت رضایت، پیام مربوطه از سامانه خارج خواهد شد.
مدیر خدمات شهری شهرداری همدان افزود: در تمام طول سال، حتی در روزهای تعطیل، نیروهای شهرداری فعال هستند و شهروندانی که افراد بی‌سرپناه، معتاد و... را در شهر مشاهده می‌کنند، می‌توانند از طریق سامانه 137 گزارش دهند تا افراد مذکور تعیین تکلیف شده و در صورت نیاز به مراکز درمانی یا گرمخانه‌ها منتقل شوند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: