صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : شهروند کوچولو صفحه 8 : فرهنگی

۸
اردیبهشت
۱۴۰۴

شماره
۵۸۷۶

امروز: ۸ (اردیبهشت) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Monday 2025 (Apr) 28

عناوین صفحه




هگمتانه، گروه خبر همدان: رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان گفت: طراحی نمادهای فاخر، قابل توجه و چشمگیر قرآنی می‌تواند معرف لقب افتخارآمیز دارالمؤمنین همدان باشد.
به گزارش هگمتانه، علی رضایی در جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با موضوع ارائه گزارش اقدامات شهرداری در خصوص طراحی و نصب نماد ثابت قرآنی اظهار کرد: یکی از القاب شهر همدان بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب دارالمؤمنین است و شهر به این لقب افتخارآمیز مزین شده است.
وی با بیان اینکه همدان یکی از مقاصد گردشگری است و در بحث نمادها نیز باید به این مهم توجه داشته باشیم، گفت: گردشگری مذهبی نیز از موضوعات مورد توجه در این حوزه است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اماکن مقدس و مذهبی نظیر مساجد، امامزاده‌ها و نمادهای فاخر و چشمگیر قرآنی می‌تواند معرف این لقب افتخارآمیز همدان باشد.
رضایی با بیان اینکه گردشگران هنگام ورود به شهر همدان باید نمادی متناسب با عنوان دارالمؤمنین ببینند، افزود: به عنوان نمونه امامزاده عبدالله یک نماد فاخر است که برای گردشگران تداعی‌گر روحیه مذهبی شهر همدان است و قطعا وجود چند نماد به این ترتیب بسیار اثرگذار است.
وی هدف از طراحی یک نماد قرآنی ثابت، فاخر و ماندگار را معرفی لقب شهر همدان دانست و تصریح کرد: این نماد در یک مکان پرتردد و در معرض دید عموم مردم نصب شود تا یکی از یادگارهای دوره ششم مدیریت شهری باشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز سازمان سیما منظر نمادهای خوبی را طراحی و نصب کرد.
رضایی با اشاره به نصب نماد نوری، خاطرنشان کرد: این نماد بسیار جذاب، مورد توجه قرار گرفت که این اقدام سازمان سیما منظر جای تقدیر دارد.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به بهره‌مندی از اساتید فقید قرآنی همچون مرحوم مسکین و مرحوم مسگریان اظهار کرد: این موضوع باید در کار تلفیقی طراحی نمادها در نظر گرفته شود.
رضایی در ادامه با اشاره به موضوع درخواست فعالان فرهنگی کوی ولی عصر و کوی شهید مطهری گفت: با توجه به تصمیم اتخاذ شده در خصوص تبدیل به احسن فرهنگسرای قرآنی رضوان، فعالان فرهنگی خواستار اختصاص مجموعه فرهنگی ورزشی در محل مناسب دیگر هستند.
وی با بیان اینکه اخیراً با حضور فعال جامعه‌القرآن و آموزش به قرآن‌آموزان، کارکرد فرهنگسرا بهتر و اثرگذارتر شده است، تصریح کرد: با توجه به نتیجه هم‌اندیشی‌ها و درخواست‌ها و مولدسازی و اقدام قرآنی اثرگذاری که در این فرهنگسرا انجام شده است، فضای جایگزینی در محله به منظور ایجاد یک مجتمع خوب فرهنگی- ورزشی و تأمین نظر اهالی در این منطقه پیش‌بینی خواهد شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان افزود: پیشنهاد می‌شود مکان در نظر گرفته شده با مساحت و ظرفیت‌های فرهنگسرای رضوان و حتی نزدیک به مسجد و کمک کننده و تقویت کننده برنامه‌های فرهنگی ورزشی مسجد باشد.
رضایی خاطرنشان کرد: اگر با استفاده از ظرفیت اینگونه مجموعه‌ها بتوانیم ظرفیت فرهنگسراها را فعال کنیم بسیار پسندیده و خروجی محور است.
نظری: وجهه تاریخی همدان در طراحی نمادهای قرآنی مدنظر باشد
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه المان‌های شهری باید فاخر باشد، یادآور شد: به منظور تحقق این مهم باید نشست‌هایی با اهالی هنر و صاحب نظران برگزار و در طراحی نمادها از نظر آنها استفاده شود.
علی‌اکبر نظری با تأکید بر اینکه در طراحی نمادها علاوه بر وجهه قرآنی وجهه تاریخی همدان نیز باید در نظر گرفته شود، اظهار کرد: جانمایی نصب نمادها نیز بسیار مهم بوده و در بحث نمادهای ثابت ورودی شهرها مد نظر باشد.
وی در خصوص کارکرد و اهمیت فرهنگسراها نیز گفت: از ادوار گذشته تأکید داشته‌ایم در 4 منطقه چهار فرهنگسرا و چهار مجموعه فرهنگی ورزشی ایجاد شود که همه با رعایت عدالت از آن استفاده کنند.
صفری: فضاهای فرهنگی ورزشی شهرداری، عادلانه در اختیار عموم باشد
رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه بیان کرد: در فضاهای فرهنگی و ورزشی شهرداری و یا فرهنگسراها باید مراقبت شود در اختیار همه اهالی و فعالان فرهنگی محله قرار گیرد.
حجت‌الاسلام ناصر صفری‌افلاکی افزود: باید تلاش کنیم از ابتدا جای هیچ‌گونه نگرانی یا سوء برداشتی برای استفاده عموم از فرهنگسراها و مجموعه‌های فرهنگی ورزشی شهرداری نباشد.
وی با تأکید بر استفاده عادلانه عموم از فضاهای فرهنگی ورزشی شهرداری، تصریح کرد: در بدو تدوین بودجه باید مواردی همچون تهیه و تأمین اینگونه فضاها پیش‌بینی شود.
به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، در این جلسه فعالان فرهنگی کوی ولی عصر (عج) و حصار شهید مطهری خواستار تأمین فضایی به منظور ادامه فعالیت‌های قرآنی، فرهنگی و ورزشی علاقه‌مندان در این منطقه شدند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: