۶
اردیبهشت
۱۴۰۳
شماره
۵۵۹۹
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه این استان قطب شوری و ترشیجات کشور به شمار میرود، گفت: در حال حاضر 90 واحد صنایع تبدیلی و غذایی شوری و ترشیجات در استان فعالیت دارند.
به گزارش هگمتانه، حسن محمدی با بیان اینکه بیشترین پراکنش این صنایع تبدیلی در شهرستانهای بهار و ملایر است افزود: مالکان برخی از این واحدهای صنعتی 40 تا 50 میلیارد تومان برای واحد خود سرمایهگذاری کرده اند و در حال حاضر برای طرح توسعه یکی از واحدها 20 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه در برخی از این واحدها بیش از 46 نوع محصول در حال تولید بوده که فرآوری سیر یکی از محصولات تولیدی است، اضافه کرد: سالیانه 6هزار تن سیر استان به صورت ترشی سیر و به صورت سیر سفید و مروارید فرآوری و بیشتر به عراق و اقلیم کردستان صادر میشود.
محمدی از در دست احداث بودن سه واحد سردخانه سیر با ظرفیت 10 هزار تن در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: هر یک از واحدهای فوق در حال حاضر دارای 50 درصد پیشرفت فیزیکی بوده که از این سه واحد یک واحد در مریانج و دو واحد در شهرستان بهار مستقر است.
به نقل از ایسنا، وی با اشاره به سه واحد صنایع تبدیلی دارای پروانه فرآوری سیر به صورت مستقیم در استان همدان گفت: شرکت گراندیس و شرکت خوش طعم الوند در شهرستان بهار و یک واحد نیمه فعال تولید سیر سیاه در ناحیه صنعتی سامن ملایر سه واحد موجود در فرآوری سیر استان با پروانه بهره برداری مستقیم سیر به شمار میروند.