صفحه 1 : اندیشه صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۲۶
آذر
۱۴۰۴

شماره
۶۰۶۱

امروز: ۲۶ (آذر) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Dec) 17

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه شهرستان: فرمانده انتظامی استان همدان گفت: با تلاش مأموران پلیس امنیت اقتصادی 13 میلیارد و 250 میلیون ریال فرار مالیاتی را کشف کردند.
به گزارش هگمتانه، سردار حسین نجفی ظهر سه شنبه اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی در راستای برقراری امنیت اقتصادی و مبارزه با اخلال‌گران نظام اقتصادی و گزارشات و رصد اطلاعاتی با هماهنگی مقام قضایی و از چند واحد صنفی که در سالیان گذشته با توجه به گردش مالی بالا و با کتمان فعالیت اقتصادی از پرداخت مالیات فرار کرده بودند 13 میلیارد و 250 میلیون ریال فرار مالیاتی را کشف کردند.
وی با بیان اینکه پرونده برای ادامه روند رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد گفت: در ادامه متهمین در این خصوص دستگیر و برای ادامه روند رسیدگی پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
کشف لوازم یدکی قاچاق در همدان
فرمانده انتظامی استان همدان از کشف 800 قلم لوازم یدکی قاچاق در همدان خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح سرکشی و پایش انبارها مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام گشت مشترک با عوامل سازمان صنعت و معدن و تجارت و پس از هماهنگی‌های صورت گرفته موفق به کشف 800 قلم از یک انبار در شهر همدان شدند.
وی افزود: در همین رابطه به علت عدم ثبت در سامانه جامع انبارها و مغایرت چشمگیر با سامانه و برابر تبصره 4 ماده 18 قانون؛ کالای قاچاق محسوب می‌شود که در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و در تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی است.
نجفی با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را 25 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، بیان کرد: در این خصوص دو نفر دستگیر و برای رسیدگی پرونده به مراجع قضایی ارسال شد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: