صفحه 1 : ایران و جهان
صفحه 2 : خبر همدان
صفحه 3 : شهرستان
صفحه 4 : ایران و جهان
۲۷
آبان
۱۴۰۴
شماره
۶۰۳۷
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه شهرستان: فرمانده انتظامی استان از دستگیری اعضای باند سرقت سیم و کابل برق و کشف 100 فقره سرقت خبرداد.
به گزارش هگمتانه، سردار حسین نجفی در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع سرقتهای متعدد سیم و کابل برق در شهر همدان و گسترش نارضایتیهای شهروندان پیرامون قطعی برق برخی از مشترکان، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار مأموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: با تلاش شبانه روزی مأموران و بررسی شیوه و شگر دهای سارقان و انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی مشخص شد سارقان با یک دستگاه موتور سیکلت فاقد پلاک در ساعات اولیه بامداد در شهر اقدام به سرقت می کردند.
سردار نجفی بیان کرد: سرانجام مأموران توانستند 2 نفر از اعضای این باند را شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر کنند.
این مقام انتظامی گفت: در تحقیقات و بازجویی ها، سارقان به انجام 100 فقره سرقت سیم و کابل در شهر همدان اعتراف کردند.
سردار نجفی اظهار کرد: اعضای این باند بیش از 2 تن و 800 کیلو انواع سیم و کابل برق را به ارزش تقریبی 30 میلیارد ریال سرقت کرده اند و در ضایعاتیهای حاشیه شهر به فروش رسانده اند.
فرمانده انتظامی استان همدان در پایان با اشاره به دستگیری 2 نفر مالخر در این رابطه گفت: تلاش برای دستگیری یک نفر دیگر از سارقان ادامه دارد.