صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : زندگی با کتاب صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۲۰
آبان
۱۴۰۴

شماره
۶۰۳۱

امروز: ۲۱ (آبان) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Nov) 12

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: شهردار همدان در دیدار با ساکنان کوی شهید زمانی، جوادیه و خیابان پاسداران تأکید کرد: ارتباط مستقیم با مردم، اساس تصمیم‌گیری‌های شهری است.
به گزارش هگمتانه، سید مسعود حسینی به همراه تعدادی از مدیران شهری و مدیران منطقه یک در قالب طرح ارتباط با مردم (هما) با ساکنان محله پاسداران دیدار و گفت‌وگو کرد.
این دیدار در مسجد زینبیه واقع در خیابان پاسداران برگزار شد.
در این دیدار، شهروندان مسائل و دغدغه‌های خود را در زمینه‌های خدمات شهری، بهسازی معابر، حمل‌ونقل و فضای سبز مطرح کردند.
شهردار همدان نیز پس از شنیدن مطالبات اهالی، یادآور شد: هدف اصلی طرح هما، برقراری ارتباط مستقیم میان مدیریت شهری و مردم و تصمیم‌گیری بر پایه واقعیت‌های میدانی است.
وی اضافه کرد: حضور در میان شهروندان و دریافت بی‌واسطه نظرات آنان، موجب افزایش دقت در برنامه‌ریزی‌ها و تقویت اعتماد عمومی به مدیریت شهری می‌شود. حسینی ادامه داد: شهرداری همدان اجرای طرح هما را در سایر محلات نیز دنبال خواهد کرد تا ضمن احصای مشکلات محلی، زمینه ارائه خدمات مؤثرتر فراهم شود.
به نقل از ارتباطات و امور بین الملل شهرداری همدان، شهردار همدان در پایان تأکید کرد: مشارکت شهروندان در برنامه‌های شهری، رکن اساسی توسعه پایدار است و مدیریت شهری از هر طرحی که به همدلی و همکاری بیشتر مردم منجر شود حمایت می‌کند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: