صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۸
خرداد
۱۴۰۴

شماره
۵۹۰۶

امروز: ۱۸ (خرداد) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Sunday 2025 (Jun) 08

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: شهرداری همدان برای افزایش زیبایی، سرسبزی و نشاط در شهر، اقدام به کاشت 17هزار و 762 گلدان فصلی و درختچه در شهر همدان کرد.
به گزارش هگمتانه، شهرداری همدان اقدام به کاشت 15هزار و 312 گلدان گل فصلی در بلوار شهید فهمیده، بلوارزینبیه، میدان امام(ره) و میدان سردار همدانی(فرودگاه) کرده است.
همچنین کاشت2هزار و 450 گلدان درختچه در میدان امام(ره)، پارک پردیسان، بلوار شهید صیاد شیرازی، بلوار ارتش و زینبیه دیگر اقدامی بوده که شهرداری همدان برای زیباسازی شهر ترتیب داده است.
نام گذاری کوچه‌های بی نام و نصب جداره ای در خیابان تصفیه خانه و کوی شهید بهشتی، کوی محمدیه، خیابان خرد و کوی فرهنگیان نیز توسط سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری همدان انجام شده است.
شهردار همدان در این باره تأکید کرد: شهرداری همدان برای تلطیف فضای شهری و افزایش آراستگی و زیبایی شهر با تلاش روزانه و خستگی ناپذیر همه نیرو‌های شهرداری فضایی مطبوع با کاشت گل‌های بهاری و تابستانی را برای شهروندان و گردشگران فراهم کرده است.
حسینی گفت: روزانه پاکبان‌ها با تلاشی در خور و قابل تامل نظافت و رفت و روب شهری را انجام می دهند تا شهر با چهره‌ای آراسته‌تر از قبل برای فعالیت شهروندان و پذیرایی از گردشگران آماده باشد.
به نقل از ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری همدان، از دیگر اقدامات شهرداری می توان به رفع نواقص خاموشی روشنایی‌های پارک مردم و پارک شهید دوروزی، رفع نواقص پنل محافظ در پارک مردم، رفع نواقص اتصالات برقی در پارک کولاب و مردم اشاره کرد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: