صفحه 1 : گردشگری صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : گردشگری صفحه 8 : فرهنگی

۴
بهمن
۱۴۰۳

شماره
۵۸۱۵

امروز: ۵ (بهمن) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Friday 2025 (Jan) 24

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: شهرداری همدان درباره اثرات زباله گذاری در طول روز و قبل از ساعت 8 شب مطلبی را منتشر و در آن تأکید کرد که 118 بیماری حاد از طریق شیرابه زباله به انسان منتقل می شوند.
به گزارش هگمتانه، به نقل از ارتباطات و امور بین الملل شهرداری همدان، یکی از چالش‌های مدیریت شهری حمل و نقل و جمع آوری زباله از شهر است که متأسفانه عدم پایبندی شهروندان به ساعت مقرر بیرون گذاشتن زباله، از طرفی هزینه‌های هنگفت به شهرداری همدان تحمیل کرده از سوی دیگر جولان زباله گردان را افزایش داده و چهره شهر را نازیبا کرده است.
در همین راستا روابط عمومی شهرداری همدان اقدام به انتشار مضرات عدم رعایت ساعت مقرر بیرون گذاشتن زباله کرده است.
برهم ریختگی چهره شهر و نازیبا شدن محل زندگی شهروندان از مهمترین موضوعاتی است که در پی این موضوع رخ می دهد همچنین این امر نشان دهنده عدم رعایت فرهنگ شهر نشینی از سوی شهروندان است.
حضور زباله گردها در شهر و انتقال بیش از 118 نوع بیماری حاد از طریق شیرابه زباله‌ها و آلودگی آب، خاک و هوا از دیگر مضرات زباله گذاری در طول روز و قبل از ساعت 8 شب است.
همچنین افزایش جمعیت پشه، مگس، موش، گربه و انواع حیوانات موذی که عامل انتشار بیماری‌های مسری هستند و ایجاد بوی نامطبوع و غیر قابل تحمل از دیگر معضلاتی است که تنها با رعایت ساعت مقرر بیرون گذاشتن زباله مدیریت می‌شود.
در انتها شهرداری همدان خواستار توجه شهروندان به این مهم و رعایت ساعت تعیین شده برای زباله گذاری شد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: