صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۱۳
آبان
۱۴۰۴

شماره
۶۰۲۵

امروز: ۱۳ (آبان) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Tuesday 2025 (Nov) 04

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: طرح برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز باغ‌های منطقه دو در راستای حفظ هویت باغ‌ها و مقابله با تصرفات غیرقانونی در هفته گذشته اجرا شد.
به گزارش هگمتانه، در راستای صیانت از اراضی باغی و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز، واحد باغات مدیریت پیشگیری منطقه دو اقدام به اجرای چندین عملیات جلوگیری و پیشگیری از ساخت و ساز غیر مجاز در این منطقه کرد.
بر اساس گزارش واحد اجرایی، طی این عملیات‌ها پی غیرمجاز واقع در باغات منطقه دو، در و فنس‌کشی غیرمجاز در جاده تفریجان و دیوار غیرمجاز طبق دستور قضایی در کوچه گلستان جمع آوری شد.
جمع‌آوری سازه سبک (اضافه بنا) با همکاری مالک در باغات منطقه دو و جمع‌آوری دیوار غیرمجاز دیگر با همکاری مالک در محدوده باغات نیز از دیگر اقدامات در هفته گذشته بود.
این اقدامات در راستای حفظ هویت باغات، جلوگیری از تخریب فضای سبز و مقابله با تصرفات غیرقانونی انجام شد.
مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری منطقه دو ضمن تقدیر از همکاری شهروندان، تأکید کرد: با هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی باغی برخورد قانونی و قاطع صورت خواهد گرفت.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: