صفحه 1 : شهرستان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۲۲
مرداد
۱۴۰۴

شماره
۵۹۶۰

امروز: ۲۲ (مرداد) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Aug) 13

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه خبر همدان: عصر شنبه با حضور مسؤولان و خبرنگاران مجمع سالانه اعضای بسیج رسانه استان همدان برگزار شد.

ملانوری: باید از ایجاد اختلافات در جامعه جلوگیری کنیم
به گزارش هگمتانه، استاندار همدان افزایش امید، اعتماد و نشاط عمومی در جامعه را از مهم‌ترین اهداف مدیریتی دانست و گفت: باید از ایجاد تضادها و اختلافات در جامعه جلوگیری کنیم.
حمید ملانوری عصر شنبه در مجمع سالانه اعضای بسیج رسانه استان در سالن جهاد دانشگاهی اظهار کرد: وظیفه مدیران اجرایی، ایجاد شرایطی است تا نیازها و انتظارات مردم را برطرف کنیم و به سمت پیشرفت و توسعه پیش برویم.
وی با بیان اینکه منابع را مدیریت کنیم تا به رشد و پیشرفت پایدار برسیم افزود: مردم و جوانان تحصیل کرده می‌توانند در کنار منابع طبیعی و زیرساخت‌ها، به توسعه منطقه کمک کنند.
استاندار همدان افزایش امید، اعتماد و نشاط عمومی در جامعه را از مهم‌ترین اهداف مدیریتی دانست و گفت: باید از ایجاد تضادها و اختلافات در جامعه جلوگیری کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه رسانه‌ها باید جایگاه خود را در توسعه جامعه بشناسند افزود: رسانه‌ها با درک عمیق از جایگاه و وظیفه خود در مسیر توسعه استان، به ایفای نقش مؤثر در این حوزه کمک کنند.
ملانوری با بیان اینکه ما باید شرایطی را فراهم کنیم که مردم به خصوص جوانان، به آینده امیدوارتر باشند افزود: با توجه به استعدادهای بزرگ و مراکز علمی قوی استان، وظیفه داریم فضا را برای رشد و پیشرفت علمی و تحقیقاتی فراهم کنیم.
وی گفت: رسانه‌ها باید به عنوان عامل فعال و مؤثر در کنار دولت و دیگر نهادها قرار گیرند و با ارائه پیام‌های امیدبخش و اعتمادآفرین، به نسل امروز و آینده پیام دهند.

سردار مجیدی: رسانه‌ها اقتدار مردم و ظلم دشمن به ایران را تبیین کنند
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز گفت: رسانه‌ها باید در حوزه روشنگری پای کار باشند و ظلمی که به جمهوری اسلامی رفته و در عین حال اقتدار مردم ایران در برابر دشمنان را تبیین کنند.
سردار مظاهر مجیدی با بیان اینکه رهبر انقلاب تکلیفی بر عهده رسانه‌ها نهاده‌اند که باید مد نظر قرار گیرد اظهار کرد: علل حمله رژیم غاصب صهیونیستی به خاک وطن و کشتار مردم بیگناه باید تشریح شود چراکه دشمن قصد دارد در این حوزه انحراف ایجاد کند‌.
وی ادامه داد: دشمن تلاش دارد در افکار عمومی علت حمله به ایران را موضوع هسته‌ای عنوان کند در حالی که هدف آنها از بین بردن ایران به هر قیمتی بوده و هست. فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان افزود: رسانه‌ها باید در حوزه روشنگری پای کار باشند و ظلمی که به جمهوری اسلامی رفته و در عین حال اقتدار مردم ایران در برابر دشمنان را تبیین کنند. وی ادامه داد: معتقدم خبرنگاران در جنگ تحمیلی 12 روزه آزادمنشی و آزادمردی مردم عزیز ما را به جهانیان نشان دادند که باید قدردان بود.

پورحسینی: باید با مطالبه‌گری، امیدآفرینی و حل مشکلات به تقویت اقتدار ایران اسلامی کمک کنیم
رئیس بسیج رسانه استان همدان نیز با گرامیداشت یاد شهدای اقتدار اظهار کرد: رسانه در رزم‌گاه نهایی میدان مبارزه بین جریان حق و باطل نقش راهبری را ایفا می‌کند که باید این مهم را ویژه مد نظر قرار داد.
حمید پورحسینی با بیان اینکه در جریان تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی به کشور و جنگ تحمیلی 12 روزه 12 شهید رسانه‌ای تقدیم کشور شد گفت: در غزه نیز 200 خبرنگار توسط اسرائیل غاصب به شهادت رسیدند. وی ادامه داد: رژیم غاصب همانطور که فرماندهان نظامی را هدفمند ترور می‌کرد ترور خبرنگاران را نیز در دستور کار قرار داده است تا صدای حقیقت را خاموش کند.
رئیس بسیج رسانه استان همدان با بیان اینکه رهبری بار سنگین حفظ عزت و آبروی کشور و ملت را بر دوش قلم‌زنان ‌قرار داده‌اند افزود: باید با مطالبه‌گری از یک‌سو و امیدآفرینی و حل مشکلات از سوی دیگر به تقویت اقتدار ایران اسلامی که به گفته سردار سلیمانی حرم است؛ کمک کنیم‌.

رونمایی از پوستر جشنواره رسانه‌ای ابوذر در همدان
همچنین در این مراسم از پوستر یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در همدان رونمایی شد.
در این مراسم معاون سیاسی استاندار، حمیدرضا حاجی‌بابایی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس و مسعود حسینی شهردار همدان نیز حضور داشتند. محورهای این جشنواره‌ شامل جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت؛ مقابله با آسیب‌های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی؛ بسیج و حوزه‌های اقدام، امید و نشاط‌آفرینی؛ خانواده، جامعه و فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی اسلامی است ضمن اینکه یکی از محورهای مهم این جشنواره، روایت دفاع مقدس 12 روزه در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی است.
به نقل از فارس، گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن گرافی، عکس، نماهنگ و گزارش ویدئویی و همچنین پادکست و مستند محورهای یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: