۲۷
فروردین
۱۴۰۴
شماره
۵۸۶۷
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر همدان: استاندار همدان گفت: چهار کشور ازبکستان، مجارستان، رومانی و عراق برای سرمایهگذاری در این استان اعلام آمادگی کردند.
به گزارش هگمتانه، حمید ملانوری روز سه شنبه در ستاد توسعه و پیشرفت استان افزود: مذاکرات تلفنی با سفرای ایران در ازبکستان، مجارستان و رومانی و برخی مسؤولان عراق صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: البته تفاهم نامه هایی پیشتر با این کشورها برای سرمایهگذاری منعقد شده که برخی از سفرا نسبت به تاخیر در اجرای مفاد آن گلایه مند بودند.
استاندار همدان با بیان اینکه اشتراکات همدان با برخی از کشورها برای سرمایهگذاری بسیار بالا است گفت: همدان مهیای سرمایهگذاری از سوی مسؤولان اقتصادی کشورهای مختلف است.
ملانوری اظهار کرد: کارکرد ستاد توسعه و پیشرفت پهن کردن فرش قرمز زیر پای سرمایهگذاران است بنابراین باید مدیران اجرایی، کارگزار سرمایهگذار بخش خصوصی شوند.
وی ادامه داد: ستاد توسعه و پیشرفت دارای پنج کمیته، یک دبیرخانه و یک قرارگاه است و از این پس سه شنبه هر هفته جلسه این ستاد در استان تشکیل میشود.
استاندار همدان افزود: اقبال به سرمایهگذاری در استان همدان به دنبال شکل گیری ستاد توسعه و پیشرفت و اطلاعرسانیهای صورت گرفته، رو به رشد بوده است.
ملانوری با تأکید بر اینکه تعریف ما از نخبگان تنها افراد ذیل بنیاد نخبگان نیست اظهار کرد: شاید فردی تحصیلات دانشگاهی نداشته باشد اما فرد مخترع، خلاق و نوآور باشد که بتواند در حوزه سرمایهگذاری به استان کمک کند.
وی افزود: هر کس که بتواند با فکر، ذهن، خلاقیت، نوآوری و تجربه به ما برای انجام کارهای خلاقانه و نوآورانه در حوزه سرمایهگذاری کمک کند باید مورد حمایت قرار گیرد.
استاندار همدان با تأکید بر اینکه باید ایدههای نو خلق شود، بیان کرد: علت اینکه صنعت، کشاورزی، گردشگری و خدمات نمیتواند همه ظرفیت خود را به میدان بیاورد، ضعف در ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی همچنین وصل نبودن این نهادها به مراکز علمی است.
ملانوری ادامه داد: باید افراد نخبه برای پیشبرد کارها ایده نو بدهند، چرا که همه فعالیتها با یک ایده شروع میشود و در صورت نبود ایده نو، دچار روز مرگی می شویم.
وی اضافه کرد: افراد خلاق و ایده پرداز به کمک دستگاهها بیایند چراکه ما برای سرمایهگذاری نیاز به ارائه ایده ای که حاصل فکر است، داریم.
استاندار همدان مهمترین کمیته ذیل ستاد توسعه و پیشرفت را کمیته شناسایی فرصتها و ظرفیتهای سرمایهگذاری استان دانست و گفت: هدف این نیست که تنها طرحهای بزرگ در فهرست باشد بلکه باید اطلس سرمایهگذاری تهیه شود و بدانیم در هر نقطه استان چه سرمایهگذاری با صرفه است.
ملانوری افزود: باید قابلیتهای سرمایهگذاری و مزیتهای همه نقاط استان احصا و اعلام شود و این کار باید از سطوح پایین یعنی دهیار و بخشدار شروع شود سپس فرمانداری و دستگاههای اجرایی اعلام کنند که در هر نقطه ای چه فرصت هایی مهیا است.
وی بیان کرد: سرمایههای خرد بهره وری بالایی دارد بنابراین باید اینها را جدی گرفت یعنی حتی می توان از 200 میلیون تومان سرمایه افراد برای سرمایهگذاری بهره گرفت.
استاندار همدان تأکید کرد: استان را بی نیاز از اعتبارات دولتی می توان مدیریت کرد البته اگر درست عمل و جایی را که می لنگد را درست کرد.
ملانوری تصریح کرد: 2 ساعت کار در هفته را نمیتوان شغل محسوب کرد چرا که با این میزان ساعت کار نمیتوان جوابگوی نیاز خانواده بود.
وی ببان کرد: برخی مواقع سندهای توسعه ای استان از اسناد گذشته کپی برداری شده و تنها جلد آن را تغییر داده اند.
استاندار همدان گفت: انرژی برق، آب، گاز و محیط زیست موضوعات مهمی برای سرمایهگذاری است اما باید با تغییر افکار به دنبال اجرای طرحها و سرمایهگذاری هایی رفت که نیاز به آب و گاز نیست و آلودگی هم ندارد.
ملانوری تأکید کرد: بنده کاری به عدد و رقم ندارم بلکه باید بررسی کنیم اقدامات ما چه چیزی بر سر سفره مردم برده است.
استاندار همدان درباره راه اندازی مجدد پتروشیمی اظهارکرد: در سفر رئیس قوه قضاییه تلاش شد خوراک این شرکت که در کشور تولید میشود به پتروشیمی اختصاص بابد و محصول تولیدی هم در کشور مورد استفاده قرار گیرد.
ملانوری افزود: هر چند با پشتیبانی قوه قضاییه، مقرر به اختصاص خوراک به شرکت پتروشیمی شد اما همچنان اطمینان خاطر در این باره نداریم بنابراین اگر 2 ماه دیگر این واحد تعطیل شود بیانگر این است که پیگیریهای صورت گرفته بی نتیجه بوده در حالی که هنر ما پیشگیری از تعطیلی این واحد است.
وی اضافه کرد: تمرکز سرمایهگذاری برای تولید بر روی بخش خصوصی است و باید با شناسایی فرصتها مقدمات کار را برای ورود سرمایهگذار بخش خصوصی فراهم کرد.
به نقل از ایرنا، استاندار همدان گفت: شناسایی فرصتها و مزیت ها، معرفی ظرفیتها به سرمایهگذاران داخلی و خارجی و بالا بردن قدرت چانه زنی برای جذب سرمایهگذار، سه مؤلفه مهم و کلیدی است پس باید زمینه را برای تعامل سازنده و جذب سرمایهگذار فراهم کرد.