صفحه 1 : شهرستان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۲
آذر
۱۴۰۴

شماره
۶۰۴۹

امروز: ۱۲ (آذر) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Dec) 03

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه شهرستان: رئیس اداره میراث‌فرهنگی اسدآباد از کشف 74 سکه تاریخی در این شهرستان خبر داد و گفت: در عملیاتی مشترک که با همکاری و تیزهوشی عوامل انتظامی شهرستان انجام شد، فردی که قصد فروش اموال تاریخی و فرهنگی را داشت شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش هگمتانه، کامران اکبری‌شایگان روز سه‌شنبه اظهار کرد: در بازرسی از خودروی متهم، این تعداد سکه تاریخی مربوط به دوره‌های مختلف، چندین سنگ انگشتر و 2 لوح تقلبی با نقش سرباز هخامنشی کشف و ضبط و پس از تشکیل پرونده، متهم برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.
وی‌ خاطرنشان کرد: این اقدام نشانه‌ای از وظیفه‌شناسی و همکاری ارزشمند نیروهای انتظامی در صیانت از میراث‌فرهنگی است.
وی با تأکید بر اینکه حفاظت از آثار تاریخی تنها با هم‌افزایی و همکاری دستگاه‌های مسؤول، به‌ویژه نیروی انتظامی، امکان‌پذیر است گفت: از سوی دیگر، مشارکت مردم در گزارش‌دهی به ‌موقع موارد مشکوک یکی از مؤثرترین راه‌های جلوگیری از قاچاق و تخریب آثار تاریخی است. رئیس اداره میراث‌فرهنگی اسدآباد افزود: فرهنگ‌سازی در حفاظت از میراث‌فرهنگی زمانی معنا پیدا می‌کند که شهروندان خود را صاحبان واقعی این میراث بدانند، نقش فعال در پاسداشت آن ایفا کرده و نسبت به آن حساسیت داشته باشند. به نقل از ایرنا، اکبری‌شایگان تصریح کرد: رسانه‌ها، نهادهای آموزشی و دستگاه‌های فرهنگی در خط مقدم این آگاهی‌بخشی قرار دارند و هرچه شناخت جامعه بیشتر شود، احتمال مشارکت مردمی در صیانت از میراث‌فرهنگی نیز افزایش می‌یابد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: