صفحه 1 : فرهنگی
صفحه 2 : خبر همدان
صفحه 3 : خبر همدان
صفحه 4 : ورزش
صفحه 5 : خبر همدان
صفحه 6 : شهروند کوچولو
صفحه 7 : ایران و جهان
صفحه 8 : فرهنگی
۱۹
آبان
۱۴۰۴
شماره
۶۰۳۰
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر همدان: کارگاه «بال پرواز جوانت باش» در همدان برگزار شد.
به گزارش هگمتانه، کارگاه آموزشی «بال پرواز جوانت باش» با حضور هادی زینعلی، کارشناس حوزه خانواده و تربیت، روز جمعه 9 آبان در تالار فجر واقع درآرامگاه بوعلیسینا برگزار شد.
این کارگاه بههمت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان و با هدف توانمندسازی والدین در ایجاد ارتباط مؤثر و سازنده با فرزندان برگزار شد.
در این برنامه، زینعلی به تبیین روشهای علمی و کاربردی برای تقویت روابط عاطفی والدین و فرزندان پرداخت و بر نقش خانواده در رشد شخصیتی نوجوانان تأکید کرد.
این کارگاه با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان، مرکز جامع آموزش شهروندی شهرداری همدان، معاونت فرهنگی امور جوانان، ادارهکل ورزش و جوانان استان و مؤسسه مردمنهاد سفیران فرهنگ الوند برگزار شد.
این کارگاه فرصتی برای همهٔ پدران و مادرانی بود که میخواهند با روشهای علمی و کاربردی، رابطهای گرمتر و مؤثرتر با فرزندانشان بسازند و همراه پرواز آنها باشند.
واحد هنری سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان، مرکز جامع آموزش شهروندی شهرداری همدان، معاونت فرهنگی امور جوانان، اداره کل ورزش و جوانان و مؤسسه مردمنهاد سفیران فرهنگ الوند در اجرای این برنامه مشارکت داشتند.