صفحه 1 : زندگی با کتاب صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : زندگی با کتاب صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : پزشکی و سلامت صفحه 8 : فرهنگی

۲۲
شهریور
۱۴۰۴

شماره
۵۹۸۱

امروز: ۲۲ (شهریور) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Saturday 2025 (Sep) 13

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیر شهرداری منطقه سه همدان از ساماندهی ورودی‌ها و روان‌سازی ترافیک در این منطقه خبر داد و گفت: دوربرگردان بلوار شهید شادمانی با هزینه‌ای بالغ بر 25 میلیارد تومان در مراحل پایانی قرار دارد.
علی طهماسبیان در گفت‌وگو با خبرنگار روزنامه هگمتانه از اجرای چندین پروژه مهم در راستای ساماندهی ورودی‌های شهر، بهبود سیما و منظر شهری و همچنین کاهش گره‌های ترافیکی خبر داد.
وی با بیان اینکه ساماندهی ورودی‌های شهر و مسائل ترافیکی از اولویت‌های کاری ما در شهرداری منطقه سه است، اظهار کرد: با رویکرد ساماندهی ورودی‌های شهر و مباحث ترافیکی، چندین پروژه تعریف و اجرا شده است که یکی از مهم‌ترین اقدامات در این حوزه مربوط به ساماندهی بلوار شهید شادمانی است.
مدیر شهرداری منطقه سه همدان گفت: پس از بررسی‌های کارشناسی و تصویب در شورای ترافیک استان و بر اساس مطالعات انجام شده، عملیات اجرایی این بلوار امسال آغاز شد که تاکنون حدود 11میلیارد تومان برای جابه‌جایی تأسیسات از جمله تیرهای برق، شبکه فاضلاب و زیرسازی هزینه و برای احداث دوربرگردان این محور نیز بالغ بر 14میلیارد تومان که جمعا 25میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
وی با تأکید بر اینکه این پروژه در مراحل پایانی قرار دارد و هم‌اکنون بحث فضای سبز آن در حال انجام است افزود: با تکمیل این پروژه، بار ترافیکی میدان امام حسین(ع) کاهش یافته و مسیرهای دسترسی روان‌تر می‌شود و بدین ترتیب شهروندانی که از بلوار شاهد تردد دارند، می‌توانند از دوربرگردان جدید استفاده کنند و همچنین خودروهایی که از بلوار امام خمینی(ره) به سمت ملایر در حرکت هستند نیز از این دوربرگردان بهره‌مند خواهند شد.
طهماسبیان با اشاره به اینکه این اقدام در نهایت به روان‌سازی ترافیک کمک شایانی خواهد کرد گفت: همچنین در جهت رفع ترافیک شهری اقدام احداث کندرو در بلوار شهید سردار همدانی نیز اجرایی شد و خوشبختانه در ایام اربعین امسال مؤثر بوده و هیچ‌گونه مشکل ترافیکی در آن محدوده نداشتیم.
وی ادامه داد: امیدواریم با تکمیل کارهای تملک باقی‌مانده در بلوار سردار همدانی بتوانیم بازگشایی مناسبی در این محور داشته باشیم تا شاهد تردد روان‌تر در محور اصلی شهروندان باشیم.
مدیر شهرداری منطقه سه همدان بیان کرد: همچنین در میدان امام حسن(ع) (سمت ملایر در بلوار امام علی(ع)) یک بوستان نواری به طول حدود 300متر و به مساحت 8500مترمربع ایجاد شده که با تکمیل فضای سبز و کندروی مناسبی، در مدت 15 روز آینده افتتاح خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در این پروژه جابه‌جایی تأسیسات برق، زیرسازی، آسفالت‌ریزی و رنگ‌آمیزی انجام شده و اکنون در مراحل پایانی قرار دارد.
طهماسبیان با اشاره به اینکه همچنین در این محور به سمت ملایر اصلاح هندسی و ایجاد گذرگاه کندرو جهت دسترسی به جاده ورودی سد اکباتان در دستور کار قرار گرفته است افزود: این طرح نیز با هماهنگی و تصویب در شورای ترافیک استان و محوریت راهور اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت ساماندهی بلوار شهید شادمانی بیان کرد: پیش از اجرای این پروژه، شهروندانی که در خیابان شادمانی قصد بازگشت به سمت ملایر را داشتند، ناچار بودند مسافت زیادی را طی کنند که این امر موجب تردد اضافی و ایجاد ترافیک می‌شد و همچنین خودروهایی که از بلوار شاهد وارد میدان امام حسین(ع) می‌شدند، با ترافیک ناشی از ورود خودروهای بلوار شهید شادمانی دچار تداخل بودند که اکنون با ایجاد دوربرگردان‌های جدید، این مشکلات رفع شده و شرایط ترافیکی بسیار روان‌تر خواهد بود.
مدیر شهرداری منطقه سه همدان عنوان کرد: خودروهایی که از چهارراه بابک به سمت امام حسین(ع) حرکت می‌کنند می‌توانند از دوربرگردان جدید استفاده کرده و از زیر پل به سمت ملایر حرکت کنند.
وی در پایان تأکید کرد: تمام تلاش ما این است که اولویت نخست شهرداری در ورودی‌های شهری و بهبود عبور مرور شهری، چه در حوزه تملک و چه در پروژه‌های عمرانی، به بهترین شکل اجرایی شود تا هم ساماندهی مبلمان شهری و هم بهبود وضعیت ترافیک محقق شود.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: