صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۱۳
خرداد
۱۴۰۴

شماره
۵۹۰۴

امروز: ۱۴ (خرداد) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Jun) 04

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان همدان از تولید 230 تن گلاب طی هر سال در همدان خبر داد و گفت: در واحد گلاب‌گیری شهرستان بهار 400 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.
به گزارش هگمتانه، حسن محمدی اظهار کرد: اگر بهره بردار بهترین محصول با کیفیت عالی و بسته‌بندی مناسب هم تولید کند، اما نشان سازی نداشته باشد و جامعه هدف او را نشناسد، در بازار موفق نخواهد بود.
وی با بیان اینکه یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین روش‌ها برای معرفی محصولات، شرکت در نمایشگاه‌هاست گفت: خوشبختانه امسال بیش از 12 واحد از استان به‌ویژه در حوزه شوری و ترشی، در نمایشگاه‌ حضور داشتند، درحالی‌که در سال‌های قبل باید آن‌ها را برای شرکت مجاب می‌کردیم.
محمدی همچنین جشنواره گل و گلاب را بستری مؤثر برای معرفی توانمندی‌های استان دانست و تصریح کرد: همت بالایی در برگزاری این جشنواره بوده و چنین رویدادهایی حاصل فکر، کار گروهی و زحمت است.
وی سیاست‌های جهاد کشاورزی در ایجاد زنجیره تولید دانست و افزود: زنجیره تولید موجب کاهش قیمت تمام‌شده، افزایش کیفیت محصول و کاهش هزینه‌های حمل و نقل و ضایعات می‌شود؛ در این مجموعه، باغ گل محمدی در کنار واحد فرآوری قرار دارد و همین موضوع باعث شده تا گل‌ها بلافاصله پس از برداشت وارد فرآوری شوند.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در استان همدان 450 واحد صنایع تبدیلی فعال داریم که ظرفیت ذخیره‌سازی و فرآوری 4.5 میلیون تن محصول کشاورزی را دارا هستند.
وی افزود: همچنین 242 واحد در حال ساخت با پیشرفت فیزیکی بالای 30 درصد وجود دارد که مجموع سرمایه‌گذاری آن‌ها بالغ بر 6هزار و 500 میلیارد تومان است و این واحدها برای تکمیل به 4 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی نیاز دارند.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان همدان کمبود تسهیلات بانکی را یکی از چالش‌های جدی این حوزه عنوان کرد و گفت: انتظار داریم تا پایان سال جاری 30 واحد با مجموع سرمایه‌گذاری 400 میلیارد تومان به بهره‌برداری برسد.
وی به برخی طرح‌های مهم در حال احداث در استان اشاره کرد و گفت: طرح‌های فرآوری سیب‌زمینی، سردخانه، و واحدهای جدید شوری و ترشی در حال اجرا هستند و برای نخستین بار نیز طرح پرتودهی محصولات کشاورزی با سرمایه‌گذاری 500 میلیارد تومان در استان اجرا می‌شود که مرحله اول در شهریور به بهره‌برداری می‌رسد.
محمدی با تأکید بر نقش تسهیلات بانکی در تکمیل پروژه‌ها افزود: اگر تسهیلات به موقع تأمین شود، این 242 واحد به بهره‌برداری خواهند رسید و تا سه سال آینده تعداد واحدهای فعال در حوزه صنایع تبدیلی به بیش از 700 واحد خواهد رسید.
به نقل از فارس، وی درباره ظرفیت گل محمدی در استان نیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها دو واحد صنعتی تولید گلاب در استان داریم؛ یکی در شهرستان بهار با ظرفیت سالانه 150 تن و دیگری در روستای خردمند شهرستان ملایر با سطح زیر کشت 7 تا 8 هکتار که حدود 70 تا 80 تن گلاب در سال تولید می‌کند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: