صفحه 1 : همه دانا صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : ورزش صفحه 4 : شهروند کوچولو صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۲
اردیبهشت
۱۴۰۴

شماره
۵۸۷۲

امروز: ۳ (اردیبهشت) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Apr) 23

عناوین صفحه



قدردانی وزیر میراث از استاندار همدان و مدیران 28 دستگاه عضو ستاد هماهنگی خدمات سفر استان همدان به دلیل عملکرد مثبت، استقبال خوب از مسافران و گردشگران نوروزی
هگمتانه، گروه خبر همدان: رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی با ارسال نامه‌ای از تدابیر حمید ملانوری استاندار همدان و مدیران 28 دستگاه عضو ستاد هماهنگی خدمات سفر استان همدان قدردانی کرد.
به گزارش هگمتانه، پس از تعطیلات نوروزی و با پایان یافتن فعالیت‌های ستاد هماهنگی خدمات سفرهای نوروزی، سید رضا صالحی امیری با ارسال نامه‌ای از عملکرد مثبت، استقبال خوب از مسافران و گردشگران نوروزی، ارائه برنامه‌های منسجم، افزایش ورودی گردشگران به این استان و تدابیر شایسته استاندار همدان و سایر مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد خدمات سفر قدردانی کرد.
در نامه روز دوشنبه صالحی امیری آمده است: نوروز حلقه وصل و عامل وفاق و انسجام چند هزار ساله ایرانیان و آئینی سرشار از زندگی و نشاط و سرآغاز تحول و تکامل است.
وی در این پیام تلاقی آئین نوروز با ماه مبارک رمضان را فرصتی برای پاسداشت ارزش‌های بزرگ ایرانی_اسلامی در کنار یکدیگر اعلام کرد.
به نقل از ایرنا، در این پیام وزیر میراث فرهنگی با اشاره به برگزاری مستمر جلسات ستاد اجرایی خدمات سفر، حضور میدانی و بازدیدهای مستمر از اماکن تاریخی، فرهنگی و گردشگری و افزایش 37 درصدی ورود گردشگران و بسترسازی ایجاد این جوشش و خروش و تحول در استان همدان آن را مرهون زحمات، تدابیر شایسته و اجرایی استاندار همدان و مدیران 28 دستگاه عضو ستاد هماهنگی خدمات سفر استان همدان دانست.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: