صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : ورزش صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۳
اردیبهشت
۱۴۰۴

شماره
۵۸۷۳

امروز: ۳ (اردیبهشت) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Apr) 23

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه فرهنگی: ساخت رؤیای ریحانه، سریالی که در حوزه فرزندآوری و در راستای سیاست‌های جمعیتی ساخته می‌شود، به نیمه راه رسید.
به گزارش هگمتانه، سریال 26 قسمتی رؤیای ریحانه با مشارکت خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تهیه‌کنندگی احمد نوجوان در حال تولید است.
کارگردانی این سریال را گروهی از کارگردانان جوان مرکز سیمرغ صداوسیما برعهده دارند.
فصل نخست سریال که اکنون در حال ضبط است، با هدف تبیین مفاد سند تحول سازمان صداوسیما و در راستای سیاست‌های جمعیتی کشور تولید می‌شود.
داستان رؤیای ریحانه با محوریت سوژه‌های واقعی از خانواده‌های اصیل ایرانی نوشته شده و روایت آن در یک زایشگاه وقفی در آستانه تعطیلی شکل می‌گیرد؛ جایی که کارکنان در تلاش‌ هستند تا با افزایش زایمان‌ها، این مرکز را از تعطیلی نجات دهند.
تصویربرداری سریال از بهمن‌ماه سال گذشته در بیمارستان بعثت تهران آغاز شده و تا خردادماه امسال ادامه خواهد داشت.
به نقل از ایسنا، در این سریال، بازیگرانی چون مریم کاویانی، رابعه اسکویی، مه‌لقا می‌نوش‌زاد، رضا توکلی، نیلوفر شهیدی، مینانوروزی، صحرا اسداللهی، ماشاالله وروایی، هانیه غلامی، بهار نوحیان، وحید مبصری، میلاد خزایی، مجتبی واشیان، حسنی قبادی، زهرا باقرلو، علی غفاری و علی هاشمی حضور دارند. همچنین در هر قسمت، بازیگران مهمان از مناطق و گویش‌های مختلف کشور و چهره‌هایی از سینما و تلویزیون چون سیاوش چراغی‌پور، علی اوسیوند، حشمت آرمیده، پانته‌آ کیقبادی و سعیده عرب ایفای نقش می‌کنند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: