صفحه 1 : زندگی با کتاب صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : ورزش صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : زندگی با کتاب صفحه 8 : فرهنگی

۲۸
فروردین
۱۴۰۴

شماره
۵۸۶۸

امروز: ۲۸ (فروردین) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Thursday 2025 (Apr) 17

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: نوروز امسال شهرداری همدان با اختصاص 15 اتوبوس، تورهای همدان گردی را برای گردشگران نوروزی و شهروندان همدانی ایجاد کرد که با استقبال بی نظیر مسافران روبه رو شد و نشاط بی سابقه ای را بین گردشگران به وجود آورد.
به گزارش هگمتانه، شهرداری همدان خدمات نوروزی گسترده ای را از اسفند ماه سال گذشته کلید زد و طی ایام عید نیز با تخصیص 15 اتوبوس به رونق گردشگری و معرفی جاذبه‌های تاریخی و تفریحی و فرهنگی همدان کمک بی سابقه نمود.
تورگردان‌های خبره در این اتوبوس‌ها مستقر شدند و جاذبه‌های کمتر معرفی شده همدان را به مسافران معرفی نموده و غذاهای محلی همدان را نیز به گردشگران معرفی کردند؛ غذاهایی که ثبت ملی شده اند و شایسته است در غذاخوری‌ها هم طبخ شده و عرضه شوند.
محمود رجبی رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان در این باره با اشاره به استقبال بی‌سابقه از برنامه‌های همدان گردی با اتوبوس‌های گردشگری در ایام نوروز بیان کرد: در ایام تعطیلات عید فطر نیز شاهد برگزاری برنامه‌های یک روزه همدان گردی در شهر بودیم.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان اذعان کرد: در این برنامه‌ها گردشگران علاوه بر مهم‌ترین جاذبه‌های تاریخی با جاذبه‌‎های طبیعی استان نیز آشنا شدند.
رجبی با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌های همدان گردی پیاده و اتوبوسی برای توسعه گردشگری همدان به اجرا درآمد، اظهار کرد: در برنامه‌هایی یک روزه از میهمانان با سوغات‌های سنتی همدان پذیرایی شد و آنان امکان سرو غذاهای همدانی را نیز در این ویژه برنامه‌ها داشتند.

  اجرای 170 برنامه خدمات شهری در نوروز 1404
مرتضی رضایی مدیر خدمات شهری شهرداری همدان هم با اشاره به جلسات کارشناسی و تصمیم‌گیری‌های کمیسیون خدمات شهری و ستاد استقبال از بهار، اعلام کرد که این طرح از چهاردهم اسفند آغاز شد و تا پانزدهم فروردین ادامه داشت.
مدیر خدمات شهری شهرداری همدان از اجرای 170 عنوان برنامه در طرح استقبال از بهار 1404 خبر داد.
وی با تأکید بر اهمیت زیباسازی و پاکیزگی شهر در آستانه نوروز، گفت: برنامه‌های متعددی همچون پاک‌سازی و شست‌وشوی معابر، جداول، نرده‌ها، و المان‌های شهری، رنگ‌آمیزی جداول و گاردریل‌ها، لایروبی انهار و جوی‌ها و همچنین لکه‌گیری معابر در دستور کار قرار گرفت.
مدیر خدمات شهری شهرداری همدان از آماده‌سازی پایانه‌های مسافربری، پارک‌ها و سرویس‌های بهداشتی عمومی برای پذیرایی از مهمانان نوروزی گفت و افزود: تمامی شیرآلات و تأسیسات این اماکن مورد بررسی قرار گرفته و نقص‌های احتمالی آن برطرف شد.
وی به اقدامات سازمان‌های مختلف شهرداری در این طرح اشاره کرد و گفت: سازمان میادین میوه و تره‌بار، چادرهای عرضه مستقیم میوه، سبزه و ماهی شب عید را برپا کرده و کنترل بازار روزها را تا پایان طرح ادامه داد. همچنین سازمان ترافیک برنامه‌هایی از جمله خط‌کشی معابر، کنترل چراغ‌های ترافیکی و بهسازی سیلندرهای ترافیکی را اجرا کرد.
رضایی از خدمات ویژه سازمان اتوبوسرانی در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز گفت و اظهار کرد: 15 دستگاه اتوبوس گردشگری در نظر گرفته شد و خدمات ناوگان اتوبوسرانی در پنج‌شنبه آخر سال و روز عید فطر نیز به‌ صورت ویژه انجام شد.
وی در خصوص نیروهای خدمات شهری گفت: پاکبانان با لباس نو در ایام نوروز فعالیت داشتند و همچنین تمامی نیروهای مرتبط با خدمات شهری در این ایام در آماده‌باش بودند.

  حرکت کاروان شادی نوروزی شهرداری در اماکن گردشگری و محله‌های شهر همدان
معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان همدان هم گفت: کاروان شادی نوروزی با اتوبوس گردشگری شهرداری همدان، همه روزه از ساعت 13 تا 18 در اماکن مختلف گردشگری شهر همدان و محله‌های مختلف شهری، برنامه‌های شاد و متنوعی برای مسافران نوروزی اجرا کردند.
علیرضا خاکسار افزود: نمایش آهنگین (موزیکال) ننه سرما و عمو نوروز، اجرای موسیقی زنده و جنگ شادی و اجرای مسابقه و اهدای جوایز به کودکان و نوجوانان از جمله برنامه‌های این کاروان‌های شادی بود.
معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان همدان گفت: این رویداد شاد با مشارکت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان و مناطق مختلف شهرداری همدان برگزار شد.
شهرداری همدان با این اقدام فرهنگی و تفریحی، توانست نوروزی شادتر و پرانرژی‌تر را برای شهروندان فراهم کند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: