صفحه 1 : ورزش صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۲۱
اسفند
۱۴۰۳

شماره
۵۸۵۱

امروز: ۲۱ (اسفند) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Tuesday 2025 (Mar) 11

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه شهرستان: مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر همدان از آماده شدن تعیین حریم و محدوده غار علیصدر خبر داد و گفت: حریم و محدوده غار علیصدر توسط شرکت مهندسین مشاور و تحت نظارت اداره کل میراث فرهنگی، آماده و قابل ارائه در کارگروه غارشناسی کشور است.
به گزارش هگمتانه، مهران حاجیان روز گذشته اظهار کرد:با توجه به مشکلات ساخت و ساز در روستا و اهمیت موضوع جذب سرمایه‌گذار تعیین و محدوده غار علیصدر ضرورت داشت و باید حتما اصلاحاتی انجام می‌گرفت که این اتفاق با همکاری مشاوران انجام و طرح نهایی شده است.
وی با بیان اینکه به منظور ایجاد مدیریت شیشه‌ای در شرکت علیصدر تمامی فعالیت‌های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و مالی شرکت به صورت شفاف به مردم استان همدان اطلاع‌رسانی می‌شود، بیان کرد: مدیریت شیشه‌ای خط قرمز ما در برنامه‌های اجرایی، راهبردی و عملیاتی این شرکت است.
مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر گفت: سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری در شهرستان و جذب سرمایه‌گذار از اولویت‌های شرکت سیاحتی علیصدر است که در این حوزه با هلدینگ‌های اقتصادی مختلف و سازمان‌های دولتی مختلف در حال مذاکره هستیم.
به نقل از تسنیم، حاجیان با اشاره به اینکه در یازده ماه امسال غار علیصدر با 610 هزار نفر بازدیدکننده صدرنشین جاذبه‌های گردشگری استان همدان از حیث میزان بازدیدکننده گزارش شده است، تأکید کرد: تمامی برنامه‌ریزی‌ها برای میزبانی از مسافران نوروزی با صیانت از ماه مبارک رمضان در تپه عباس آباد، غارعلیصدر و مجموعه ویلاهای اقامتی انجام گرفته است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: