صفحه 1 : ورزش صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۲۱
اسفند
۱۴۰۳

شماره
۵۸۵۱

امروز: ۲۱ (اسفند) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Tuesday 2025 (Mar) 11

عناوین صفحه




هگمتانه، گروه خبر همدان: رئیس اتحادیه صنف غذاخوری و چلوکبابی‌های شهر همدان، با اشاره به اینکه نظارت بر کیفیت و قیمت غذاخوری‌های همدان انجام می‌شود گفت: نرخ حلیم و آش رشته هر کیلو حدود 160 هزار تومان و نرخ کله پاچه 800 هزار تومان برآورد شد که احتمال افزایش قیمت وجود دارد.
به گزارش هگمتانه، ناصر قره‌باغی با اشاره به اهمیت فرهنگ صیانت از ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: حدود 750 نفر در اتحادیه عضو داریم و حدود 80 نفر از اصناف غذاخوری و چلوکبابی همدان برای فعالیت در ایام ماه مبارک رمضان در پلیس+10 ثبت نام کردند. بیشتر این تعداد تأیید شده اند احتمالا حدود 12 درخواست منتظر تأیید هستند.
وی با اشاره به فعالیت برخی واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان عنوان کرد: برخی واحدها تا عید نوروز فعال هستند و برخی از 25 اسفند ماه به بعد مجوز فعالیت می گیرند.
رئیس اتحادیه غذاخوری و چلوکبابی‌های شهر همدان با اشاره به گردشگر پذیر بودن همدان اعلام کرد: هر واحد صنفی اعم از مغازه، غذاخوری و یا چلوکبابی موظف است پرده ای که داده شده است را در سر در نصب کند تا داخل سالن پوشش داده شود و روزه خواری مشاهده نشود.
قره‌باغی با اشاره به افزایش قیمت‌ها تصریح کرد: در حال حاضر افزایش قیمتی اعلام نکرده‌ایم، اما به علت افزایش قیمت مواد اولیه افزایش قیمت در آش و حلیم اتفاق خواهد افتاد.
وی افزود: قیمت یک کیلو حلیم در حال حاضر حدود 160 هزار تومان است و احتمالا تا 190 هزار تومان نیز می رسد. کله پاچه نیز افزایش قیمت داشته و ما قیمت آن را 800 هزار تومان برآورد کرده بودیم اما تا یک میلیون و چهارصد نیز توسط همکاران رقم خورده است.
رئیس اتحادیه غذاخوری و چلوکبابی‌های شهر همدان ابراز کرد: نرخ‌ها در فرصت‌های سریع به ما داده نمی‌شود و این مورد از مسائل و مشکلات اتحادیه است، از همکاران صنف خواهش میکنم در ماه رمضان با مردم مدارا کنند و این ماه دلیلی نباشد تا افزایش قیمت داشته باشیم.
قره‌باغی تأکید کرد: اگر مبلغی را کمتر دریافت کنیم، جای دوری نمی‌رود. تا زمان ابلاغ قیمت‌ها مدارا کنیم. آش رشته و حلیم در صدر استقبال عمومی قرار دارد و ذائقه مردم همدان به سوی آش رشته است.
به نقل از تسنیم، وی افزود: از همکاران در رسته آش، سفره‌خانه داران و غذاخوری‌ها خواهش می‌کنم تنوع آش هارا افزایش دهند و تنها به عرضه به یک نوع آش بسنده نکنند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: