صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۳۰
بهمن
۱۴۰۳

شماره
۵۸۳۵

امروز: ۳۰ (بهمن) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Tuesday 2025 (Feb) 18

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه فرهنگی: دبیرخانه مرکزی جشنواره فیلم مقاومت در مراسمی با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اصحاب فرهنگ و هنر در همدان راه اندازی شد.
به گزارش هگمتانه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان در آئین افتتاح دبیرخانه دائمی جشنواره فیلم مقاومت در همدان اظهار کرد: دبیرخانه جشنواره فیلم مقاومت در همدان از این لحظه فعالیت خود را به‌ طور رسمی آغاز کرده است و از انجمن سینمای جوانان که شرایط را برای استقرار دبیرخانه دائمی جشنواره در ساختمان خود فراهم کرده‌اند قدردانی دارم.
وی ادامه داد: تاکنون 10 فیلم به دبیرخانه جشنواره فیلم مقاومت در همدان ارسال شده که قرار است در مکان‌های مختلفی مانند مدارس، دانشگاه‌ها، مجتمع‌های فرهنگی و حتی سالن‌های سینما اکران شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: افتتاح دبیرخانه دائمی این جشنواره در استان باعث می‌شود هر ساله شاهد رویدادهای فرهنگی و هنری مرتبط با جشنواره در استان همدان باشیم.
دبیر استانی هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت استان همدان یادآوری کرد: با توجه به پیروزی‌های اخیر جنبش‌های مقاومت در منطقه و شکست دشمنان به‌ ویژه رژیم اشغالگر قدس، امسال جشنواره فیلم مقاومت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
ویژه افزود: جشنواره فیلم مقاومت بین‌المللی است و آثار ارسالی به آن از کشورهای مختلف، موضوعات مرتبط با مقاومت و جنبش‌های آزادی‌بخش را پوشش می‌دهند.
وی ادامه داد: این موضوعات می‌توانند تأثیر عمیقی بر نسل جوان داشته باشند و آگاهی آنها را نسبت به مسائل منطقه افزایش دهند.
دبیر استانی هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت استان همدان با بیان اینکه این جشنواره فروردین سال آینده به کار خود پایان می‌دهد، گفت: خوشبختانه آثار کیفی زیادی از سراسر کشور و حتی کشورهای مختلف به دبیرخانه مرکزی این جشنواره ارسال شده است.
ویژه افزود: در همین راستا، دبیرخانه‌های استانی متعددی در سراسر کشور تشکیل شده‌اند که استان همدان نیز افتخار میزبانی یکی از این دبیرخانه‌ها را دارد.
وی ادامه داد: این اتفاق باعث می‌شود هر ساله شاهد رویدادهای فرهنگی و هنری مرتبط با جشنواره در استان همدان باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: برخی از مدارس و دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند تا اکران‌های اختصاصی برای دانش‌آموزان و دانشجویان برگزار کنند.
ویژه ادامه داد: همچنین، مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این زمینه همکاری خواهند کرد.
وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای است که اکران‌ها تا ابتدای فروردین ماه ادامه خواهند داشت، در فروردین ماه نیز بسته دوم اکران‌ها نمایش داده خواهد شد و از مجموعه‌های مختلف دعوت می‌شود تا در صورت تمایل، این آثار را به نمایش بگذارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه در کنار اکران فیلم‌ها، برنامه‌های متنوع دیگری نیز تدارک دیده شده‌اند افزود: یکی از این برنامه‌ها، برگزاری کارگاه‌های آموزشی است که به‌ تازگی کارگاهی با حضور سعید ایوکی برگزار شد و با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
وی اظهار کرد: علاوه بر این، کارگاه‌های دیگری با موضوعات متناسب با مخاطبان در نظر گرفته شده‌اند که تا زمان اختتامیه جشنواره در فروردین ماه اطلاع‌رسانی خواهند شد و علاقه‌مندان می‌توانند از این کارگاه‌ها بهره‌مند شوند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: