۱۷
بهمن
۱۴۰۳
شماره
۵۸۲۵
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه پزشکی و سلامت: خواص بینظیر سیب در یکی دو خبر نمیگنجد اما یکی از مهمترین فواید آن درمان ریفلاکس و ترش کردن معده است. اگر بلافاصله پس از غذا، سیب رسیده شیرین خوب جویده و میل شود به راحتی ریفلاکس را درمان میکند البته با پرهیز از ممنوعات عمومی و نیز خوراکهای تشدید کننده ریفلاکس.
سیب پخته سرفه خشک را برطرف می سازد. خوابآور بوده و برای درمان سرماخوردگی و ریزش آب از چشم و بینی نافع می باشد.
سیب از تصلب شرائین و فشار خون و سکتههای قلبی جلوگیری می نماید. آب سیب به طور کلی در جهت بازسازی قلب و معده و کبد و دفع وسواس و سموم گیاهی و سم عقرب بسیار مؤثر و مسکن حرارت اضافی بدن انسان است.
امام صادق علیهالسلام میفرمایند: «اگر مردم میدانستند چه خواصی در سیب وجود دارد بیماران خود را فقط با سیب درمان میکردند. سیب از هر چیزی سریعتر به قلب فایده میبخشد به ویژه آن که پاک کننده قلب و رگهای آن میباشد».
منبع: (کتاب طب الأئمه، صفحه 135)