۶
دی
۱۴۰۳
شماره
۵۷۹۲
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان بیان کرد: بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در پروژه راه آهن همدان - ملایر سرمایهگذاری میکند.
به گزارش هگمتانه، صبح دیروز زنگ بیمه با حضور پیمانی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان، قربانی رئیس شورای هماهنگی شرکتهای بیمهای، غفاری معاون توسعه مدیریت و منابع اداره مالیات استان همدان و برخی دیگر از مسؤولان همزمان با سراسر کشور در مدارس استان به صدا درآمد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان ضمن گرامیداشت هفته بیمه در این مراسم، گفت: صنعت بیمه در کنار بورس و بانک به عنوان یک ضلع مهم مالی کشور مطرح است ولی هنوز جایگاه خود را به درستی نیافته است.
حسن پیمانی به نقش اشتغالزایی صنعت بیمه نیز اشاره کرد و گفت: فعالیت 3 هزار نفر در این صنعت در استان همدان به خصوص در بخش شبکه فروش حاکی از ظرفیتهای بالای این صنعت در حوزه ایجاد اشتغال است.
نماینده وزیر اقتصاد تصریح کرد: شرکتهای بیمه با تسریع در ارائه خدمات به مردم از طریق الکترونیکی کردن امور بیمهای از زمان دریافت بیمهنامه تا پرداخت خسارت، تکریم ارباب رجوع به هنگام مراجعه افراد به نمایندگیهای شرکت بیمه و رسیدگی سریع به شکایات افراد در سرپرستی یا نمایندگیهای بیمه میتوانند موجب ترغیب بیشتر مردم به استفاده از بیمه شوند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان پیادهسازی مقدمات لازم جهت صدور بیمه شخص ثالث بر اساس "راننده محوری" را یکی دیگر از اقدامات مهم در بیمه مرکزی برشمرد و افزود: یکی از برنامههای مشترک پیش رو با همکاری اتحادیه بیمهگران استان این است که بتوانیم سرمایهگذاری شرکتهای بیمه را به سمت محلی و استانی سوق دهیم و معتقدیم که بخشی از سبد سهام شرکتها باید در استان حفظ و سرمایهگذاری شود.
پیمانی با اشاره به اینکه در سال گذشته 3 هزار و 500 میلیارد تومان حق بیمه محقق شده است، گفت: این مبلغ نسبت به سال 1401 بیش از 50 درصد رشد داشته است. در سال 1402 نیز با رشد 67 درصدی نسبت به سال 1401 بیش از 2 هزار میلیارد تومان توسط شرکتهای بیمه خسارت پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه کشور2.14 است، خاطرنشان کرد: استان همدان با ضریب نفوذ 2.10 در رده دوازدهم کشور است و باید اقدامات مؤثری در جهت افزایش ضریب نفوذ بیمه در استان صورت گیرد.
پیمانی با اشاره به ایجاد سامانه "کروکی برخط" جهت رفع مشکلات صنعت بیمه تصریح کرد: حذف نسخ کاغذی و الکترونیکی در صدور و پرداخت انواع بیمهنامهها از مواردی است که در رفع بسیاری از مشکلات و دغدغههای مردم پیرامون صنعت بیمه مؤثر است.
نماینده وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه ابتدای امسال 52 نقطه حادثه خیز شناسایی شده که رفع 22 نقطه آن در دستور کار است، گفت: در سال گذشته با پیگیریهای انجام شده مقرر شد بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران 20 هزار میلیارد ریال در پروژه راه آهن همدان - ملایر سرمایهگذاری کند.
مهربخش رئیس شعب بیمه آسیا استان همدان هم گفت: افزایش توسعه ناخالص داخلی کشور با افزایش ضریب نفوذ بیمه همراه است. به گونهای که توسعه ضریب نفوذ بیمه که از میزان درآمد و هزینهای که در صنعت بیمه برای خرید پوشش بیمه محقق میشود موجب افزایش توسعه ناخالص داخلی کشور میشود.