۱۴
آذر
۱۴۰۳
شماره
۵۷۷۵
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه پزشکی و سلامت: - مصرف نوشیدنیهای افزاینده رطوبت مانند آب هویج، آب سیب، آب لیمو شیرین، شیربادام، ماءالشعیر طبی
- مصرف غذاهای افزاینده رطوبت مانند زرده تخم مرغ عسلی، حریره بادام، فرنی، شیر برنج، سوپ جو، آشهای ساده، آبگوشت، خورش کدو، خورش به آلو
- مصرف شیرینیهای تهیه شده از مغز بادام و پسته مانند جوزقند و لوز بادام یا پسته
- مصرف میوههای فصل مانند سیب، به، گلابی، لیمو شیرین
- پرهیز از مصرف مواد افزایش دهنده خشکی مانند گوشت گاو و گوساله، سوسیس و کالباس، فست فودها و انواع کنسرو
- پرهیز از ادویههای تند و تیز، کاکائو، سس
- پرهیز از پرخوری
- پرهیز از نوشیدن آب و مایعات بسیار خنک
- مصرف کمتر مواد غذایی مانند بادمجان، عدس، قارچ، انواع کلم، غذاهای سرخ کردنی