صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۴
آذر
۱۴۰۳

شماره
۵۷۷۵

امروز: ۱۶ (آذر) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Friday 2024 (Dec) 06

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه پزشکی و سلامت: خرمالو از جمله میوه‌های پاییزی پر‌طرفدار و خوش‌رنگ و لعابی است که البته ممکن است طعم گس آن بسیاری از افراد را فراری دهد.
به گزارش هگمتانه، همان طور که می‌دانید، روش‌های متفاوتی برای تشخیص مزاج میوه‌ها و خوراکی‌ها وجود دارد، که ساده‌ترین روش، توجه به مزه آنهاست. شاید بدانید، شاید هم ندانید، اما؛ خوراکی‌هایی که معمولا دارای طعمی شیرین هستند، دارای طبعی گرم و‌ تر نیز هستند.
خرمالو نیز دارای مزاج گرم و‌ تر است و از دیگر میوه‌هایی که دارای این طبع هستند می‌توان به انگور، انجیر، گیلاس و گلابی اشاره کرد.
مصرف خرمالو به افرادی که مزاج گرم و‌ تر دارند توصیه نمی‌شود. خوردن این میوه نارنجی رنگ، مخصوصا در افراد دارای مزاج‌ تر باعث افزایش وزن می‌شود. خرمالو از جمله میوه‌هایی است که برای افراد دارای مزاج سرد و خشک مفید و مناسب است.

مصلح خرمالو چیست؟
از جمله میوه‌هایی که می‌توان به عنوان مصلح خرمالو مصرف کرد انار ترش، لیمو و نارنج است. از طرفی، عرقیجاتی همچون دمنوش بهار نارنج و دمنوش چای سبز دارای طبع مخالف با طبع خرمالو هستند.
البته باید بگوییم که منظور ما در اینجا، از مصلح نوعی ماده‌ غذایی یا داروییست که به همراه خوراکی مورد نظراستفاده می‌شود. مصرف هر نوع غذا یا میوه همراه با مصلحش در اصلاح و تعدیل طبع و عوارض جانبی آن غذا مؤثر خواهد بود و علاوه بر آن هضم غذا را نیز بهتر خواهد کرد.
به نقل از خبرگزاری میزان، شاید جالب باشد که بدانید؛ از قدیم الایام، ایرانیان مصرف مصلحات همراه با خوراکی‌ها را رعایت می‌کرده‌اند و تقریبا غذا و میوه‌هایی یافت نمی‌شود که بدون مصلح آن مورد مصرف قرار گیرد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: