۱۶
آذر
۱۴۰۲
شماره
۵۵۰۲
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه ورزش: تیم ملی فوتسال ناشنوایان کشورمان با برتری مقابل سوئد بر سکوی قهرمانی مسابقات ناشنوایان جهان جای گرفت.
در پایان رقابتهای فوتسال قهرمانی جهان ناشنوایان در برزیل، تیم ملی فوتسال ایران دیروز یکشنبه 28 آبان در دیدار پایانی به مصاف تیم سوئد رفت و پس از تساوی یک به یک در وقت قانونی، در ضربات پنالتی 3 بر صفر به برتری رسید و قهرمان این رقابتها شد.
برای تیم ایران؛ مهدی کرمعلی، علی اکبر احمدوند از شهرستان نهاوند، اسماعیل دژه، علیرضا مختارآبادی و مصطفی حیدری به میدان رفتند.
گلهای تیم ایران را علیرضا مختارآبادی در وقت قانونی و اسماعیل دژه، علی اکبر احمدوند و علیرضا مختارآبادی در ضربات پنالتی به ثمر رساندند و هر سه پنالتی تیم سوئد را مهدی کرمعلی مهار کرد.
کسب مقام اولی جهان توسط آقای علی اکبر احمدوند فوتبالیست شهرمان را در قالب تیم ملی فوتسال ناشنوایان جمهوری اسلامی ایران به جامعه ورزشی شهرستان نهاوند واستان همدان تبریک میگوییم.