کد خبر : 82216
تاریخ : 1405/4/10
گروه خبری : خبر همدان

خط آزاد- 10 تیر

 2 هزار دانشجوی همدانی در مراسم بدرقه امام شهید حضور پیدا می‌کنند. علاوه بر سفر دانشجویان به تهران، 400 دانشجوی بسیجی نیز به‌عنوان خادم در ایام وداع و تشییع به زائران خدمت‌رسانی خواهند کرد.
 مسلم مروجی‌فرد، امروز چهارشنبه با تودیع محمدعلی محمدی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان می‌شود.
 تولیدکنندگان مواد شوینده به دنبال آنچه اعمال مجدد نرخ‌های جهانی برای عرضه مواد اولیه این صنعت می‌خوانند، منتظر اعلام نرخ‌های جدید از سوی کارگروه تنظیم بازار هستند، عزت‌الله زارعی سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت هم اعلام کرده که هرگونه افزایش قیمت محصولات پتروشیمی، خواه در معاملات بورس انجام شود و خواه خارج از بورس، اگر از مسیر قانونی و بدون تأیید این کارگروه باشد، غیرقانونی تلقی شده و مغایر با فرآیندهای تعیین شده است.
 سندی به دست خبرگزاری فارس رسیده که نشان می‌دهد گروه صنایع شیر ایران (پگاه) از سال 98 تا 1403 بیش از 157 میلیون یورو ارز حاصل از صادرات را به چرخۀ رسمی بازنگردانده است. ‌شرکت پگاه زیر مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری و وابسته به وزارت کار است که حدود 35 درصد از بازار لبنیات کشور را در اختیار دارد.
 گروه دخانیات با مجموع تورم ماهانه 51.4 درصدی، بیشترین افزایش قیمت سه‌ماه نخست سال 1405 را ثبت کرده است.
 سازمان بازرسی کشور در حالی که مکلف به اصلاح سالانه 10 گلوگاه فساد بود، طی سه سال اخیر موفق شد 74 گلوگاه فسادخیز را به‌طور کامل رفع یا مسدود کند.
 با اجرای حکم یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های حقوقی کشور و محکومیت یکی از شرکت‌های پتروشیمی، 86 هزار میلیارد تومان به نفع بازنشستگان وصول شد.
 حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران درباره ارتباط زمین‌شناسی میان تهران و ونزوئلا گفت: از لحاظ جغرافیایی و صفحه‌های تکتونیکی هیچ ارتباطی میان این دو منطقه وجود ندارد، منظور من از شباهت، دوره بازگشت زلزله است، در ونزوئلا این دوره حدود 100 تا 110 سال است که به وقوع پیوست و در تهران نیز شرایط مشابهی داریم؛ به این معنا که از آخرین زلزله بزرگ تهران حدود 180 سال می‌گذرد، در حالی که دوره بازگشت زلزله در تهران حدود 150 سال است و 30 سال از دوره بازگشت وقوع زلزله گذشته است.
 طی خرداد ماه امسال تعداد 376 زمین لرزه در کشور ثبت و تعیین محل شده است. 5 زمین لرزه با بزرگی بیش از 4.0 در کشور و نواحی مرزی ثبت شده که بزرگ‌ترین آنها زمین لرزه 19 خرداد در حوالی سرگز استان هرمزگان با بزرگی 5.0 بوده است. لرزه‌خیزترین استان‌ها به ترتیب استان کرمان با 42 زمین لرزه، خراسان رضوی با 40 زمین لرزه و استان ایلام با 37 زمین لرزه بوده‌اند. در خرداد 1405 در استان تهران 9 زمین لرزه ثبت شده که بزرگ‌ترین آن با بزرگی 3.0 در حوالی پردیس تعیین محل شده است.
 در کلانشهرهایی مانند تهران، کرج، اصفهان و مشهد، منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی به دلیل افزایش مصرف، کاهش کیفیت و فشار فزاینده بر منابع، با افت ذخایر مواجه شده‌اند. در مقابل، استان‌های جنوبی و شرقی از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر بیش از گذشته به آب‌شیرین‌کن‌های دریایی وابسته شده‌اند؛ راهکاری که علاوه بر هزینه‌های سنگین، مصرف انرژی بالایی نیز دارد.
 ترک اعتراضی آنتن زنده تلویزیون به دلایلی چون تنش‌های کلامی یا اعتراض به رویکرد برنامه، پدیده‌ای مسبوق به سابقه است که موارد متعددی در سال‌های اخیر دارد. آخرین آنها جواد خیابانی مجری قدیمی تلویزیون بود که در پی بحثی کوتاه درباره تیم ملی فوتبال استودیوی برنامه را ترک کرد. محمد فاضلی مشاور پزشکیان، پدر شهید روح‌الله عجمیان، حسین قربان‌زاده رئیس وقت سازمان خصوصی‌سازی، شهیندخت مولاوردی و زهرا شجاعی معاونان ادوار رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، حجت‌الاسلام عبدالرحمان غیاث روحانی، مسعود فراستی، مهدی فخیم‌زاده و پرویز کردوانی کارشناس فقید محیط زیست از جمله افرادی هستند که پخش زنده را ترک کرده اند.

  لینک
https://hegmataneh-news.ir/sl/82216