کد خبر : 76699
تاریخ : 1404/8/20
گروه خبری : خبر همدان

در کارگروه اندیشه‌ورزی همایش ملی همدان مرکز همه ارزش‌های تمدنی کشور رقم خورد

تقدیر از سازمان فرهنگی شهرداری همدان به دلیل اقدامات همدان‌شناسی



هگمتانه، گروه خبر همدان: کارگروه اندیشه ورزی بسیج اساتید با موضوع همدان مرکز همه ارزش‌های تمدنی کشور برگزار و از سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان به دلیل اقدامات در حوزه همدان‌شناسی قدردانی شد.
سید علی اصغر تروهید، دبیر کارگروه همایش ملی همدان مرکز همه ارزش‌های تمدنی کشور روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار هگمتانه اظهار کرد: پنجمین جلسه کارگروه اندیشه‌ورزی بسیج اساتید با موضوع همدان، مرکزِ همه ارزش‌های تمدنی با حضور اساتید، نخبگان و کارشناسان همدان شناسی برگزار شد.
وی در ادامه اظهار کرد: فراخوان آثار به همایش ارزش‌های تمدنی با محوریت همدان انجام شده و آثار به دبیرخانه جشنواره که در دانشگاه پیام نور مستقر شده، ارسال می‌شود.
تروهید بیان کرد: بعد از داوری آثار مراسم اختتامیه برگزار و از برگزیدگان تجلیل می‌شود.
وی تصریح کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان نیز در این راستا اقدامات مختلفی را انجام داده که در این نشست اعلام شد که از آن جمله می توان به هفته فرهنگی همدان، معرفی جاذبه‌های گردشگری، پویش فرزند هگمتانه، احیای گویش همدانی، تورهای همدان‌گردی با محوریت محلات، تورهای دانشجویی و دانش‌آموزی و برنامه ورزش شهروندی و طرح اینجانه در خصوص محلات اشاره کرد.
وی عنوان کرد: در پایان این نشست نیز از اقدامات محمود رجبی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان تجلیل و قرار شد کارگروه همایش ملی همدان مرکز همه ارزش‌های تمدنی یک کشور، جلساتی را با حوزه علمیه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی و صدا و سیما برگزار کند.

  لینک
https://hegmataneh-news.ir/sl/76699