کد خبر : 76034
تاریخ : 1404/7/24
گروه خبری : خبر همدان

مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری:

دستگیری اعضای 10 باند سرقت در همدان

اعلام ترک‌فعل‌ در زمینه خودمراقبتی به دستگاه قضا




هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری همدان با تأکید بر اینکه ترک‌فعل‌‌ها در زمینه خودمراقبتی به دستگاه قضا اعلام می‌شود، گفت: اعضای 10 باند سرقت، طی شش ماه نخست امسال توسط پلیس دستگیر شدند.
به گزارش هگمتانه، مسلم مخفی در کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت استان با اعلام کاهش 14 درصدی سرقت در همدان اظهار کرد: اقدامات پلیس در این خصوص بازدارند و‌ قابل تقدیر است. وی با بیان اینکه موضوع خود مراقبتی و پیشگیری در حوزه سرقت بسیار حائز اهمیت است گفت: ایجاد پارکینگ‌های عمومی در شهر برای جلوگیری از سرقت خودروها و محتویات داخل آن‌ها ضروری است.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری همدان به اقدامات قابل توجه در افزایش کمی و کیفی پایش تصویری در شهر‌ها و روستاها اشاره کرد و گفت: لازم است مجتمع‌های مسکونی تجهیز به دوربین را جدی بگیرند که این موضوع در دستور کار است.
وی با اشاره به کم توجهی برخی کسبه و بخش خصوصی به هشدارهای پلیس در خصوص خود مراقبتی گفت: بدون مماشات این ترک فعل‌ها را به دستگاه قضایی منعکس می کنیم و انتظار است برخورد جدی صورت گیرد. به نقل از کانال اطلاع‌رسانی استانداری همدان، مسلم مخفی به اقدامات صورت گرفته توسط دستگاه‌های دولتی اشاره کرد و گفت: گزارش پلیس در خصوص عدم توجه مدیران در این حوزه رسیدگی و پیگیری خواهد شد.

  لینک
https://hegmataneh-news.ir/sl/76034