کد خبر : 74966
تاریخ : 1404/6/12
گروه خبری : خبر همدان

آغاز نظارت تعزیرات بر بازار نوشت‌افزار و سرویس مدارس


هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از اجرای طرح ویژه نظارتی بر بازار لوازم‌تحریر و سرویس‌های مدارس هم زمان با آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.
به گزارش هگمتانه، مرضیه یونسی اظهار کرد: با نزدیک شدن به روز بازگشایی مدارس و افزایش تقاضای عمومی برای تهیه اقلام موردنیاز دانش‌آموزان، تعزیرات حکومتی همدان با همکاری دستگاه‌های نظارتی و بازرسی، طرح نظارتی ویژه بازگشایی مدارس را برای کنترل بازار و جلوگیری از تخلفات احتمالی تدارک دیده است.
وی افزود: در این طرح، تیم‌های مشترک در شهرستان‌های استان مستمر در بازار حضور خواهند داشت و بر قیمت‌گذاری، رعایت نرخ‌های مصوب، کیفیت کالا‌های عرضه‌شده، پوشاک مدارس، کیف و کفش و همچنین لوازم‌تحریر و سرویس مدارس نظارت می‌کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: شعب تعزیرات با ا‌ولویت قراردادن رسیدگی به پرونده‌های طرح ویژه مدارس با هدف افزایش سرعت عمل و بازدارندگی بیشتر از تخلفات احتمالی صورت گرفته در کوتاه‌ترین زمان به پرونده‌ها رسیدگی و نتیجه رسیدگی به اطلاع مردم می‌رسد.
به نقل از فارس، وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف از گران‌فروشی، تقلب تا عرضه کالا‌های بی‌کیفیت، از طریق سامانه تلفنی و اینترنتی 135 گزارش‌های خود را ثبت کنند.

  لینک
https://hegmataneh-news.ir/sl/74966