کد خبر : 73554
تاریخ : 1404/4/17
گروه خبری : شهرستان

عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد


هگمتانه، گروه شهرستان: معاون روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) همدان از دستگیری یکی از مرتبطین سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه انصارالحسین(ع) خبر داد.
به گزارش هگمتانه، به گفته معاون روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان یکی از مرتبطین سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه انصارالحسین (ع) در همدان دستگیر شد.
بر اساس رصدهای اطلاعاتی و اقدامات فنی صورت گرفته، این شخص به علت ارتباطات گسترده با اقشار مختلف و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نسبت به جمع‌آوری اطلاعات برخی از کارکنان مراکز نظامی و امنیتی و تلاش برای ارائه به سرویس‌های اطلاعاتی معاند اقدام می‌کرد.از عموم مردم همیشه در صحنه استان همدان تقاضا می‌شود هرگونه موارد مشکوک را از طریق سامانه‌های 114، 113، 110 گزارش کنند.

  لینک
https://hegmataneh-news.ir/sl/73554