کد خبر : 69474
تاریخ : 1403/11/16
گروه خبری : خبر همدان

پیش‌بینی بارش‌ 29 سانتی برف در همدان


هگمتانه، گروه خبر همدان: مسؤول پیش‌بینی هواشناسی استان همدان از فعالیت سامانه نسبتا قوی و بارش‌ 29 سانتی برف در استان خبر داد و گفت: هفته آینده یخبندان را پیش‌رو داریم.
به گزارش هگمتانه، محمدحسن باقری شکیب با بیان اینکه برای امروز بارش‌های پراکنده برف را به ویژه در مناطق شمالی استان خواهیم داشت، اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی نسبتا قوی در ساعاتی از روز پنجشنبه تا اواسط هفته آینده بارش باران و برف را در اکثر نقاط استان خواهیم داشت.
وی با تأکید بر اینکه شدت بارش‌ها برای بعد از ظهر پنجشنبه و پنجشنبه شب خواهد بود، تصریح کرد: در این مدت وزش شدید باد را هم در اکثر نقاط استان خواهیم داشت.
مسؤول پیش‌بینی هواشناسی استان همدان گفت: سامانه بارشی تا روز یکشنبه در استان فعال است و در هفته آینده با استقرار هوای سرد و کاهش محسوس دما، یخبندان را خواهیم داشت.
باقری شکیب با بیان اینکه به طور میانگین بارش 20 تا 25 سانتی متری برف در روزهای آینده پیش‌بینی می‌شود، گفت: ابتدا بارش‌ها به صورت باران خواهد بود، اما به تدریج تبدیل به برف می‌شود.
وی با اشاره اینکه با توجه به پیش‌بینی‌های فصلی و بلند مدت، میزان بارندگی در ماه‌های بهمن و اسفند در حد معمول خواهد بود، بیان کرد: اما از نظر دمایی 2 درجه گرم‌تر از حد معمول خواهد بود‌.
مسؤول پیش‌بینی هواشناسی استان همدان به وضعیت دمای استان در شبانه روز گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت بیشینه دما با 12 درجه از اسدآباد گزارش شده و صبح دیروز دمای کمینه از بهار و فامنین با منفی 9 درجه گزارش شده است.
باقری شکیب افزود: در 24 ساعت دوشنبه دمای شهرستان همدان نیز در گرم ترین ساعات 10 درجه و در سردترین حالت منفی 8 درجه سانتیگراد ثبت و گزارش شده است.

  لینک
https://hegmataneh-news.ir/sl/69474