هگمتانه، گروه ایران و جهان: حجتالاسلام علی رازینی، از قضات برجسته، شجاع و خدوم دیوان عالی کشور، صبح روز شنبه، 29 دیماه 1403 در اقدامی برنامهریزی شده ترور و به درجه رفیع شهادت نائل شد. حجتالاسلام علی رازینی، متولد 1332 در شهر رزن در استان همدان است. یکی از مهمترین مقاطع فعالیت حجتالاسلام رازینی، دهه 60 بود؛ دورهای که سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به اقدامات تروریستی، بمبگذاری و ترور مسؤولان جمهوری اسلامی دست میزد. در آن سالها، منافقین با هدایت مستقیم مسعود رجوی و همکاری با دشمنان خارجی، دست به جنایات گستردهای زدند که از جمله آنها میتوان به ترور شخصیتهایی همچون شهید بهشتی، شهید رجایی، شهید باهنر و ائمه جمعه کشور اشاره کرد. در همین راستا، دادگاههای انقلاب اسلامی نقش مهمی در رسیدگی به پرونده این گروهک تروریستی داشتند و حجتالاسلام علی رازینی از جمله قضاتی بود که قاطعانه و بر اساس احکام اسلامی، منافقین و سایر جریانهای معاند را محاکمه کرد. وی در دوران ریاست بر دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ، نیز با قاطعیت به جرائم عناصر نفوذی و خرابکاران رسیدگی کرده و مانع از نفوذ و فعالیت دوباره آنها شد. ترور نافرجام حجتالاسلام علی رازینی در سال 1377 حجتالاسلام علی رازینی، پیشتر نیز در دیماه سال 1377، مورد سوءقصد تروریستها قرار گرفته بود. حجتالاسلام رازینی که در آن هنگام رئیس دادگستری تهران بود، شب 18 ماه رمضان هنگام خروج از محل کارش با نصب بمب آهنربایی به خودروی حامل وی توسط موتورسواران مورد سوءقصد قرار گرفت و مجروح شد. در همان روز، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی از حجتالاسلام علی رازینی رئیسکل دادگستری استان تهران در اثر ترور نافرجام دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی در بیمارستانی در تهران بستری شدهاند، عیادت کردند.
دعای مستجاب رهبر معظم انقلاب در حق رازینی مقام معظم رهبری هنگام عیادت از حجتالاسلام رازینی در جریان گزارش پزشکی و وضعیت جسمی ایشان قرار گرفتند و ضمن ابراز خرسندی از بهبودی وضعیت عمومی آقای رازینی، صحت و سلامتی هرچه سریعتر ایشان را از درگاه خدای متعال خواستار شدند و فرمودند: «این امتحان الهی بود و اینگونه عوارض، نشانه لطف خداست؛ همه ما در آرزوی شهادتیم. انشاءالله خداوند این را وسیلهای برای تقرب بیشتر شما به پروردگار و جلب توجه و لطف پروردگار قرار بدهد.» حجتالاسلام رازینی گفت: ما پیرو مکتب «والله ان قطعتموا یمینی» هستیم، امیدواریم که این کسالت، به انجام وظیفه در راه دفاع از اسلام و ولایت، لطمه نزند.
سوابق و مسؤولیتهای فرهنگی حجتالاسلام رازینی جانباز و برادر دو شهید عضو شورای نمایندگان رهبری در دانشگاههای کشور با حکم مستقیم مقام معظم رهبری عضو هیأت امنای مرکز علوم اسلامی خواهران (جامعه الزهرا) با حکم مقام معظم رهبری عضو هیأت مؤسس دانشکده معارف وابسته به جامعهالزهرا یک دوره ریاست دانشکده علوم قضایی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران عضو هیأت مؤسس دانشگاه پیامنور رزن و همدان سوابق و مسؤولیتهای اجرایی حجتالاسلام رازینی ریاست کل دادگستری استان تهران از 1373 تا 1378 ریاست کل دیوان عدالت اداری 1383 تا 1388 ریاست دادگاه ویژه روحانیت به حکم حضرت امام(ره) و تنفیذ مقام معظم رهبری از 1366 تا 1391 دادستان انقلاب تهران از سال 1363 - 1366 معاونت اجرایی دیوان عالی کشورریاست سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور ریاست دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ به حکم حضرت امام خمینی (ره) نماینده استان همدان در دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری 1385-1395 حجتالاسلام علی رازینی در زمان شهادت، عهدهدار وظیفه خطیر ریاست شعبه 39 دیوان عالی کشور بوده است. در شعبه 39 به مهمترین پروندههایی نظیر داعش. محاربه و تهدیدکنندگان امنیت ملی و... رسیدگی میشد.
|