هگمتانه، گروه پزشکی و سلامت: - مصرف نوشیدنیهای افزاینده رطوبت مانند آب هویج، آب سیب، آب لیمو شیرین، شیربادام، ماءالشعیر طبی - مصرف غذاهای افزاینده رطوبت مانند زرده تخم مرغ عسلی، حریره بادام، فرنی، شیر برنج، سوپ جو، آشهای ساده، آبگوشت، خورش کدو، خورش به آلو - مصرف شیرینیهای تهیه شده از مغز بادام و پسته مانند جوزقند و لوز بادام یا پسته - مصرف میوههای فصل مانند سیب، به، گلابی، لیمو شیرین - پرهیز از مصرف مواد افزایش دهنده خشکی مانند گوشت گاو و گوساله، سوسیس و کالباس، فست فودها و انواع کنسرو - پرهیز از ادویههای تند و تیز، کاکائو، سس - پرهیز از پرخوری - پرهیز از نوشیدن آب و مایعات بسیار خنک - مصرف کمتر مواد غذایی مانند بادمجان، عدس، قارچ، انواع کلم، غذاهای سرخ کردنی
|