صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : خبر همدان صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : ورزش صفحه 6 : همه دانا صفحه 7 : ایران و جهان صفحه 8 : فرهنگی

۲۱
تیر
۱۴۰۵

شماره
۶۲۰۷

امروز: ۲۱ (تیر) ۱۴۰۵ ◀ ◀ Sunday 2026 (Jul) 12

عناوین صفحه





حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی خمینی در آئین بزرگداشت امام شهید انقلاب، با تبیین ابعاد شخصیتی و مکتب فکری ایشان، بر استمرار راه و آرمان‌های این رهبر بزرگ تأکید کرد.
 عامل اصلی ناکامی دشمنان حضورگسترده مردم در صحنه است
سیدعلی خمینی حضور مردم در صحنه را عامل اصلی ناکامی دشمنان دانست و تصریح کرد: دشمنان امیدوار بودند مردم در بزنگاه‌ها از نظام فاصله بگیرند، اما ملت ایران با ایستادگی خود همه آرزوهای بدخواهان را نقش بر آب کرد و اجازه نداد دشمنان به اهدافشان برسند.
وی اظهار کرد: روزهای ابتدایی دنیا منتظر بود که ببیند قدرت، قوی‌شوکت ساختگی آمریکا چگونه در چند روز کار ایران اسلامی را تمام می‌کند و آن مقام نالایق و ظالم آمریکا با دهان ناپاک ایران را تهدید می‌کرد.
نوه امام خمینی(ره) با بیان اینکه تمام دارایی دشمن در جنگ خرج شد، عنوان کرد: آمدید گدایی کردید و پالس دادید و نتانیاهو هم به میدان آمد و آن ترامپ احمق را به میدان آورد اما بعد از سه چهار روز دیدند خبری نیست، هر چه جنگ پیش رفت دیدند که آن‌ها ضعیف‌تر و جمهوری اسلامی قوی‌تر می‌شود.
تا زمانی که رهبر معظم انقلاب دستور دهند، این مردم در خیابان‌ها و میدان‌ها خواهند ماند
وی با اشاره به ادامه حضور مردم در صحنه، اظهار کرد: ملت با فهم و تشخیص خود، هنگامی که شرایط کشور را خطیر دید، به میدان آمد. امروز نیز بسیاری می‌پرسند آینده این حضور خیابانی چگونه خواهد بود؛ پاسخ روشن است، تا زمانی که رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای دستور دهند، این مردم در خیابان‌ها و میدان‌ها خواهند ماند و هر زمان که معظم‌له صلاح بدانند، همان مردم در عرصه‌ای که تکلیف شود، حضور خواهند یافت.
سیدعلی خمینی با بیان اینکه جسارت به ملت ایران و به شهادت رساندن رهبر انقلاب زخمی بزرگ بر دل مردم گذاشت، اظهار کرد: اگر کسی بتواند در برابر چنین جنایتی واکنشی نشان دهد اما اقدامی نکند، باید در وجدان خود تردید کند.
استاد حوزه علمیه با تأکید بر ضرورت انتقام رهبر شهید گفت: آن مسؤولی که بخوابد و در فکر انتقام رهبر شهید نباشد باید به وجدانش شک کند.
سیدعلی خمینی مهم‌ترین خدمت رهبر شهید را حفظ و تقویت گفتمان انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: بسیاری از تحلیلگران تصور می‌کردند پس از رحلت امام خمینی(ره)، شور انقلابی مردم ایران کاهش می‌یابد، اما رهبر شهید این گفتمان را سال‌به‌سال مستحکم‌تر کرد و آن را به درختی تنومند تبدیل ساخت.
جمهوری اسلامی در برابر تجاوز عقب‌نشینی نخواهد کرد
نوه امام خمینی(ره) تأکید کرد: این جنگ نشان داد هزینه دارد اما ترس ندارد و ترس از جنگ، از خود جنگ خطرناک‌تر است؛ جمهوری اسلامی آغازگر جنگ نبوده و امروز نیز جنگ‌طلب نیست، اما در برابر تجاوز نیز عقب‌نشینی نخواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه برخی می‌گویند جنگ را ادامه دهید که جمهوری‌خواهان در انتخابات شکست بخورند، افزود: یعنی ما برای اینکه یک سگ زرد برود و شغال بیاید بجنگیم؟ ترامپ برود که چه کسی بیاید جایش؟ برای ما فرقی نمی‌کند، ما هم به دموکرات‌ها می‌گوییم مرگ و هم به جمهوری‌خواهان.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: اگر می‌بینید که ایران صحبت از مذاکره دارد، صحبت از صلح نیست، مگر می‌شود که امام حسین(ع) با یزید صلح کند؟ مگر می‌شود ما با آمریکای جنایتکار صلح کنیم؟ اصلا هویت ما سازش‌ناپذیری با استکبار است.
نوه امام راحل(ره) درباره موضوع مذاکره نیز گفت: مذاکره به معنای صلح با آمریکا نیست؛ مذاکره نیز یکی از میدان‌های نبرد است و هرکس بخواهد با ارسال پیام دوستی به آمریکا از اصول انقلاب عقب‌نشینی کند، مسیر درستی را دنبال نمی‌کند.
وی افزود: پس از این حوادث، میان ملت ایران و آمریکا دشمنی عمیق‌تری شکل گرفته و این جنایت هرگز از حافظه ملت ایران پاک نخواهد شد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی: سوال: پایتخت هند؟ Dehli جواب به فارسی وارد شود
ديدگاه: