صفحه 1 : زندگی با کتاب صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : فرهنگ و ادب صفحه 8 : فرهنگی

۳۰
فروردین
۱۴۰۳

شماره
۵۵۹۳

امروز: ۳۰ (فروردین) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Thursday 2024 (Apr) 18

عناوین صفحه

هگمتانه-گروه خبر همدان: معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا گفت: روند ابتلا به كرونا در استان همدان همچنان صعودي و اوضاع وخيم است و در روز یکشنبه 85 ابتلا ثبت شده است.

به گزارش هگمتانه، منوچهر كرمي اظهار کرد: از شهريورماه تاكنون روند ابتلا به بيماري كرونا در استان صعودي است و روزانه تعدادي از بيماران بر اثر شدت بيماري جان خود را از دست مي دهند.

وي با بيان اينكه در روز یکشنبه تعداد موارد مثبت و جديد ابتلا به كرونا در استان به بيش از 85 نفر رسيده است، عنوان كرد: ميزان رعايت شیوه نامه هاي بهداشتي از سوي مردم كاهش يافته است.

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با تأكيد بر اينكه شرايط عادي نيست و در بحران كرونا به سر مي بريم، افزود: اگر روند صعودي مبتلايان ادامه يابد بدون شك با كمبود تجهيزات بيمارستاني و درماني مواجه مي‌شويم.

وی به مراجعه 714 نفر طی 24 ساعت به اورژانس اشاره کرد که در 8 ماه گذشته رکورد جدیدی محسوب می‌شود.

كرمي با اشاره به اينكه يكي از عوامل اصلي افزايش آمار كرونا در استان مربوط به برگزاري دورهمي‌هاي خانوادگي است، اظهار کرد: رفتن به مسافرت، مراكز خريد، آرايشگاه و حضور در تجمع ها خطر ابتلا به كرونا را تشديد مي كند.

وي با تأكيد بر اينكه وضعيت تمام شهرستان هاي استان قرمز است و هيچ نقطه سفيدي وجود ندارد، تصريح كرد: اوضاع اين بيماري در شهرستان هاي نهاوند، رزن و تويسركان وخيم تر از ساير نقاط است.

معاون بهداشتي دانشگاه  علوم پزشکی ابن سینا با بيان اينكه ويروس كرونا از طريق عطسه، سرفه و حتي صحبت كردن در فاصله نزديك به ديگران منتقل مي شود، گفت: حفظ فاصله يك و نيم متري از ديگران، شست و شوي مرتب دست ها با آب و صابون و استفاده از ماسك براي پيشگيري از اين بيماري ضروري است.

كرمي با اشاره به اينكه بيماران مبتلا به كرونا و داراي علامت با مشاهده اولين علائم بيماري كه معمولا تب و لرز است، به مراكز غربالگري 16 ساعته مراجعه كنند، اظهار کرد: در اين مراكز بيماران ويزيت مي شوند و در صورت نياز از آن ها تست كرونا گرفته مي شود.

وي با تأكيد بر اينكه همه بيماران نياز به تست كرونا ندارند، گفت: نتيجه تست كرونا در برخي بيماران منفي كاذب است و همين امر سبب مي شود آن ها با خيالي آسوده در اماكن عمومي و جمع هاي خانوادگي حاضر شوند. همه بيماران داراي علائم سرماخوردگي و مشكوك به كرونا حتي اگر نتيجه تستشان هم منفي باشد بايد خود را تا 14 روز قرنطينه كنند.

معاون بهداشتي دانشگاه  علوم پزشکی ابن سینا با بيان اينكه برخي بيماران مبتلا به كرونا در ظاهر سالم و كاملا بدون علامت هستند، گفت: همين بيماران به عنوان ناقل مي توانند افراد زيادي را آلوده كنند.

كرمي تصريح كرد: روزانه بيش از 400 نفر با علائم تنفسي و مشكوك به كرونا به بيمارستان هاي استان مراجعه مي كنند كه تعدادي از آن ها نياز به بستري دارند.

 



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: