|
نسخه های قبلی |
![]() matn
از ابتداي امسال صورت گرفت
کشف بيش از 400 کيلو
مواد مخدر در ملاير
فرمانده انتظامي شهرستان ملاير از کشف بيش از 400 کيلو انواع مواد مخدر در ملاير طي سال جاري خبر داد.
داوود عليبخشي در جمع خبرنگاران در ملاير با اشاره به اقدامات انجام شده نيروي انتظامي ملاير در پنج ماهه امسال در حوزههاي مختلف افزود: يکي از مهمترين اولويتهاي ما مبارزه با مواد مخدر و سوداگران مرگ است که در اين زمينه اقدامات خوبي انجام شده است.
فرمانده انتظامي شهرستان ملاير از کشف 441 کيلوگرم انواع مواد مخدر از ابتداي سال جاري تاکنون خبر داد و افزود: اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 135 درصد رشد داشته است.
وي از دستگيري 85 معتاد متجاهر و تحويل به کمپها در پنج ماهه امسال در ملاير خبر داد و گفت: در اين مدت 470 خردهفروش موادمخدر دستگير و تحويل مراجع قضايي داده شدند.
عليبخشي از کاهش 124 درصدي تصادفات درونشهري و برونشهري و تلفات انساني از ابتداي امسال در ملاير خبر داد و تصريح کرد: در کشف انواع سرقت، 175 درصد افزايش داشتيم.
وي گفت: در زمينه شناسايي و دستگيري سارقان نيز از ابتداي سال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل 140 درصد افزايش داشتيم.
فرمانده انتظامي ملاير با بيان اينکه با همکاري مشاوران نيروي انتظامي از 737 پرونده ارجاعي به مراکز انتظامي، 556 فقره منجر به سازش شده است، تصريح کرد: 91 جلسه آموزشي با اولويت مناطق جرمخيز و حاشيه شهر براي 5 هزار و 400 نفر تشکيل شده است.
وي با بيان اينکه در زمينه مبارزه با کالاي قاچاق نيز اقدامات خوبي انجام شده، گفت: ملاير در سال گذشته و پنج ماهه امسال رتبه نخست مبارزه با کالاي قاچاق را در استان داشته است.
عليبخشي افزود: از ابتداي امسال تا کنون ميزان کالاي قاچاق کشف شده افزون بر 600 ميليون تومان بوده و اخيراً يک کانتينر حاوي 250 رأس گوسفند قاچاق شناسايي و کشف شد.
_blank
matn
وضعيت نامناسب بيمه روستايي در اسدآباد
هگمتانه، گروه شهرستان: مدير صندوق بيمه اجتماعي روستاييان استان با بيان اينکه در کل استان همدان داراي 194 هزار خانوار هستيم که تاکنون از اين خانوارها 84 هزار نفر تحت پوشش صندوق بيمه اجتماعي روستاييان قرار گرفتهاند، گفت: اسدآباد در بحث بيمه روستايي وضعيت مناسبي ندارد.
مهدي سماواتي روز گذشته در همايش صندوق بيمه اجتماعي روستاييان، کشاورزان و عشاير که در شهر آجين بخش پيرسلمان برگزار شد، اظهار کرد: حمايت و کمک دهياران از نقش مؤثري در جذب ��داکثري و پيشرفت کار برخوردار خواهد بود؛ چرا که در بخشهايي که افراد بيشتري جذب شدهاند، مشکلات کمتري امروز وجود دارد.
وي با تأکيد بر اينکه فرهنگ بيمه را بايد معتمدين در جامعه نهادينه کنند، افزود: افزايش پوشش بيمهاي امروزه يکي از مهمترين راههاي توسعه روستايي است و امسال براي اولين بار در استان همدان به عنوان آزمونه در تمام کشور از ظرفيت دهياران در کنار ديگر ظرفيتها براي فرهنگسازي، اطلاع رساني و اعتمادسازي به جامعه هدف در بحث پوشش صندوق بيمه کشاورزان در حال استفاده هستيم.
سماواتي با اشاره به وجود 1034 روستا در سطح استان خاطرنشان کرد: در بحث اطلاع رساني اين روستاها داراي مشکلات بوديم که همکاري شوراها و دهياران و نهادينه کردن فرهنگ بيمه در بين مردم روستايي از نقش مؤثري برخوردار خواهد بود.
وي با اشاره به اينکه بيمه موجب عدالت، امنيت و آرامش در بين خانوادهها و جامعه است، تصريح کرد: در حال حاضر در استان همدان 1100 خانوار و در شهرستان اسدآباد 27 خانوار شامل مستمري بازنشستگي صندوق بيمه هستند.
سماواتي با بيان اينکه اسدآباد وضعيت بيمهاي خوبي در بحث صندوق بيمه روستايي ندارد، گفت: بايد براي جذب حداکثري روستاييان و کشاورزان اين شهرستان با اطلاع رساني و آگاهي بخشي لازم بکوشيم و وضعيت بيمهاي اين شهرستان را در بحث صندوق بيمه کشاورزان و روستاييان ارتقا دهيم.
بخشدار پيرسلمان هم با بيان اينکه هزار و 260 نفر در اين بخش تحت پوشش صندوق بيمه کشاورزي و روستايي، عشايري قرار دارند، گفت: سهميه امسال تحت پوشش قرار گرفتن در صندوق بيمه روستاييان بخش پيرسلمان 500 خانوار خواهد بود.
محسن عزيزي تصريح کرد: هفت خانوار در بخش پيرسلمان از مزاياي فوتي و سه خانوار از مزاياي از کار افتادگي در رابطه با اين صندوق استفاده ميکنند.
وي افزود: بيمه روستاييان و تحت پوشش قرار گرفتن خانوارهاي روستايي در بحث بيمه يکي از دغدغهها بوده که اميدواريم با برنامههايي که پيشبيني شده فرد بيمه نشدهاي ديگر در اين بخش وجود نداشته باشد.
عزيزي خاطرنشان کرد: هم در شهر و هم در روستا همه افراد ميتوانند تحت پوشش صندوق بيمه قرار گيرند اما شرط تحت پوشش قرار گرفتن در شهر کشاورز بودن خواهد بود.
در پايان صندوق بيمه اجتماعي روستاييان، کشاورزان و عشاير شهر آجين مرکز بخش پيرسلمان افتتاح شد.
_blank
matn
مدير توزيع برق بهار:
تأمين برق مطمئن و پايدار اولويت مديريت توزيع برق بهار
هگمتانه، گروه شهرستان: مدير توزيع برق بهار با اشاره به اينکه تأمين برق مطمئن و پايدار براي مردم از اولويتهاي مديريت توزيع برق بهار است، از پايان قطعيها و خاموشيها تا پايان هفته جاري خبر داد.
حميد طهماسبي در جمع خبرنگاران شهرستان بهار با بيان اينکه کمبود بارشها و خارج شدن برخي نيروگاههاي آبي از مدار به قطعيها دامن زد، گفت: قطعيها در راستاي مديريت بار شبکه آغاز شد و با گذشت زمان و خنکتر شدن هوا، خاموشيها تعديل شد و تا پايان هفته پايان مييابد و اين در حالي است که در شهرستان بهار کمترين خاموشيهاي بيبرنامه اتفاق افتاده است.
وي افزود: پنج فيدر صنعتي در شهرستان بهار وجود دارد که سعي بر کاهش و حداقل قطعيها در شهرکهاي صنعتي شهرستان است.
وي تصريح کرد: مردم در صورت مواجهه با مشکلات با مديريت توزيع برق بهار در ارتباط باشند.
وي يکي از مشکلات برق را قيمت پايين عرضه به مردم عنوان کرد و افزود: با وجود اينکه خدمات برق براي دولت با قيمت بيشتري تمام ميشود، با کمترين قيمت به مردم عرضه ميشود که اين باعث بيتوجهي به صرفهجويي در برق شده است.
وي اظهار کرد: در سال 96 نسبت به مدت مشابه سال قبل 33 درصد کاهش قطعيهاي بيبرنامه داشتيم و نسبت انرژي توزيع نشده 50 درصد کاهش داشته است.
طهماسبي عنوان کرد: يکي از شاخصهاي اصلي در شرکت توانير، کاهش تلفات است که تلفات شبکه در شهرستان بهار در دو سال گذشته از 13.7 درصد به 6.97 درصد رسيده است.
وي از وصول 101 درصدي مطالبات برق بهار خبر داد و گفت: براي جلوگيري از مشکلات حوزه برق، بازرسيها قويتر شده و 700 پرونده غيرمجاز در دو سال گذشته تشکيل و پرتهاي انرژي شناسايي شده است.
طهماسبي بر هماهنگي ادارات خدمات رسان در شهرستان تأکيد کرد و گفت: همه دستگاههاي خدماترسان بايد براي اجراي هر چه بهتر پروژهها تلاش کنند و ناهماهنگي بين ادارات باعث اجراي نادرست و دوباره کاري نشود.
وي تصريح کرد: در راستاي برقدار کردن چاه کشاورزي بر اساس پروانه امور آب اقداماتي انجام ميشود و طبق قانون نيرورساني و احداث شبکه و نصب ترانس به عهده مشترک است.
وي به نصب کنتور فهام در شهرستان بهار اشاره کرد و گفت: 1420 کنتور فهام که قابليت قرائت از راه دور را دارد با اولويت مصارف بالا در شهرستان بهار نصب شده است.
وي اعلام کرد: از 46 هزار و 551 مشترک برق شهرستان بهار، تعداد 37 هزار و 493 انشعاب خانگي، هزار و 363 انشعاب عمومي، هزار و 405 انشعاب صنعتي، هزار و 599 انشعاب کشاورزي و چهار هزار و 440 انشعاب مربوط به ساير مصارف است.
مدير توزيع برق بهار ادامه داد: طول شبکه توزيع فشار ضعيف 699 کيلومتر و طول شبکه فشار متوسط هزار و 54 کيلومتر و تعداد پستهاي توزيع هزار و 681 دستگاه با ظرفيت 200 مگا ولت آمپر است.
_blank
matn
مدير صنعت، معدن و تجارت نهاوند خبر داد
کشف محموله 13 تني برنج، روغن و شکر احتکار شده در نهاوند
هگمتانه، گروه شهرستان: مدير صنعت، معدن و تجارت شهرستان نهاوند از کشف محموله 13 تني برنج، روغن و شکر احتکار شده در اين شهرستان خبر داد.
بيژن ترابيان اظهار کرد: طي روزهاي اخير با رصد اطلاعاتي سربازان گمنام امام زمان(عج)، نيروي انتظامي و بازرسان تعزيرات حکومتي نهاوند انبار ذخيره کالاي غيرمجاز در حاشيه شهرستان شناسايي شد.
بيژن ترابيان با اشاره به اينکه در اين انبار حدود 13 تن برنج، شکر، روغن و مواد خوراکي احتکار شده است، افزود: طي اين عمليات مشترک بيش از 13 هزار و 200 نخ سيگار قاچاق نيز کشف شد.
مدير صنعت، معدن و تجارت نهاوند گفت: ارزش تقريبي اين محموله بيش از 200 ميليون تومان است که با دستور دادستاني اين محموله توقيف و پرونده تشکيل شده جهت بررسي بيشتر به مسؤولان قضايي شهرستان ارجاع شده است. وي افزود: در راستاي تنظيم بازار طي روزهاي آينده برنج و شکر با قيمت مناسب براي اقشار آسيبپذير وارد شهرستان خواهد شد.
مدير صنعت، معدن و تجارت نهاوند در پايان ضمن تأکيد بر اينکه با محتکران برخورد جدي خواهد شد؛ از مردم خواست هرگونه احتکار را به سامانه 124، پليس 110 و يا شماره 113 سربازان گمنام امام زمان(عج) اطلاع دهند.
_blank
matn
فرماندار نهاوند خبر داد
بهرهمندي 8 هزار نفر از روستاييان نهاوند از خدمات بيمه روستاييان و عشاير
هگمتانه، گروه شهرستان: فرماندار نهاوند از بهرهمندي هشت هزار نفر از روستاييان اين شهرستان از خدمات بيمه روستاييان و عشاير خبر داد.
مراد ناصري روز گذشته در ديدار مديرکل بيمه روستايي و عشايري استان همدان با تأکيد بر اينکه وضعيت تعداد بيمهشدگان شهرستان نسبت به جمعيت روستايي مناسب نيست، اظهار کرد: شهرستان نهاوند بيش از 180 هزار نفر جمعيت دارد که 48 درصد آن را روستاييان تشکيل ميدهند.
وي با بيان اينکه در شهرستان نهاوند تنها حدود هشت هزار نفر بيمه شده روستايي هستند، گفت: شهرستان نهاوند در بيمه روستاييان و عشاير فاصله زيادي تا آمار و ارقام مطلوب دارد.
فرماندار نهاوند افزود: بنابراين بايد متوليان امر نسبت به اين مهم توجه ويژهاي داشته باشند؛ چراکه جمعيت روستانشين نهاوند تأثير بسزايي در توليدات دامي و کشاورزي دارند و بايد مورد توجه بيشتري قرار بگيرند.
وي عدم اطلاعرساني درست را از ديگر نقاط ضعف اين مسئله مهم در راستاي جذب روستاييان جهت بيمه عنوان کرد و گفت: بيشتر روستاييان از مزاياي اين بيمه آگاهي ندارند، بنابراين بايد به وسيله اطلاعرساني مناسب روستاييان را به سمت استفاده از بيمه روستايي سوق دهيم.
_blank
matn
قاچاق 46 هزار ليتر سوخت
در پوشش کارخانه قير لو رفت
فرمانده انتظامي کبودراهنگ گفت: مأموران پليس آگاهي اين شهرستان با انهدام يک باند قاچاق سوخت 46 هزار ليتر گازوئيل قاچاق را کشف کردند.
به گزارش هگمتانه به نقل از پايگاه خبري پليس سرهنگ مجيد گلي بيان کرد: گشت پليس آگاهي در راستاي تشديد فعاليتهاي قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، يک باند قاچاقچيان فرآوردههاي نفتي را شناسايي کرد.
وي اضافه کرد: مأموران در اين عمليات 46 هزار ليتر گازوئيل قاچاق به ارزش يک ميليارد و 200 ميليون ريال را کشف کردند.
فرمانده انتظامي کبودراهنگ ادامه داد: قاچاقچيان در پوشش کارخانه قير غيرفعال اقدام به قاچاق سوخت ميکردند که دستگير شدند.
سرهنگ گلي گفت: دو دستگاه خودروي سنگين و يک دستگاه خودروي سبک که داراي باک اضافي و تانکر بودند توقيف و سه متهم با تشکيل پرونده تحويل مرجع قضايي داده شدند.
_blank
matn
فرماندار شهرستان فامنين تأکيد کرد:
نظارت جدي بر واحدهاي صنفي
هگمتانه، گروه شهرستان: فرماندار شهرستان فامنين تأکيد کرد: نظارت جدي بر واحدهاي صنفي در راستاي کنترل و تنظيم بازار يکي از عوامل مؤثر در تنظيم بازار است.
به گزارش هگمتانه به نقل از روابط عمومي فرمانداري شهرستان فامنين، سيد مجيد شماعي در کارگروه تنظيم بازار اين شهرستان با اشاره به مديريت و نظارت لازم بر نوسانات بازارگفت: تنظيم بازار يکي از اولويتهاي دولت براي ايجاد تعادل در قيمت کالاهاست.
فرماندار فامنين اظهار کرد: براي تنظيم و برقراري تعادل و کاهش نوسانات قيمتي با حمايت از نهادهاي بازار مانند مصرفکنندگان، توليدکنندگان و توزيعکنندگان ميتوان با اتخاذ سياستهاي مناسب و تغيير در عوامل مؤثر بر عرضه و تقاضاي کالاها نبض بازار را به دست گرفت.
به گفته وي، نظارت جدي بر واحدهاي صنفي در راستاي کنترل و تنظيم بازار براي جلوگيري از تخلفات احتمالي يکي از عوامل مؤثر در تنظيم بازار بوده و نيازمند عزم جدي مسؤولان مجمع امور صنفي و اداره صنعت و معدن و دستگاههاي ذيربط است.
شماعي در ادامه بر تشديد فعاليت گشتهاي مشترک نظارتي در شهرستان تأکيد کرد و گفت: در اين زمينه انتظار ميرود مسؤولان نظارت و بازرسي دقيق و کامل بر واحدهاي صنفي داشته باشند تا مردم با آرامش خاطر، کالاهاي سالم و با کيفيت مصرف کنند.
وي همچنين از 48 مورد گشت مشترک و توزيع شش تن مرغ منجمد طي هفته گذشته در اين شهرستان خبر داد.
در ادامه، علي اصغر اوليايي مدير صنعت، معدن و تجارت گزارشي از روند جذب و توزيع اقلام اساسي و عملکرد واحد نظارت اصناف به جلسه ارائه کرد.
_blank
|