|
نسخه های قبلی |
![]() matn
سخنگوي شوراي اسلامي شهر همدان خبر داد:
تصويب اجراي طرح " بهنام " در صحن شورا
هگمتانه، گروه خبر همدان: سخنگوي شوراي اسلامي شهر همدان از تصويب اجراي طرح " بهنام " (برند همداني، نماد افتخار ملي) در صحن شورا خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر همدان، کامران گردان در حاشيه صحن شورا، با بيان اينکه "طرح بهنام" به پيشنهاد مرکز مطالعات و پژوهشهاي شورا به صحن ارائه شد، افزود: با توجه به نامگذاري سال 97 به عنوان " سال حمايت از کالاي ايراني" از سوي رهبر انقلاب اسلامي و جايگاه ويژه شوراي اسلامي شهر، شهرداري همدان و سازمانهاي وابسته به عنوان نهادهاي اثرگذار و مرتبط با بدنه جامعه، اعضاي شورا در راستاي تحقق عيني اهداف، "افزايش سطح کيفي توليدات استان"، "کاهش نرخ بيکاري"، "افزايش توليد ناخالص داخلي" و "رونق کسب و کارهاي بومي استان همدان" را در قالب اجراي طرح "بهنام" (برند همداني، نماد افتخار ملي) اعلام کردند.
گردان گام نخست در اجراي" طرح بهنام" را تقويت فرهنگ مشارکت عمومي شهروندان همداني براي خريد کالا و خدمات ايراني با اولويت کالاهاي توليدي استان برشمرد و اضافه کرد: ارتقاي سطح کيفي و کمي توليدات داخلي و به ويژه توليدات بومي از طريق ايجاد طرحها و تسهيلات تشويقي و پايش و نظارت مستمر بر اجراي صحيح طرح، تعهد به استفاده از کالاها و خدمات با کيفيت داخلي و بومي استان از ديگر موارد تأکيد شده در اين طرح است.
وي با اشاره به اينکه در همين راستا برنامههاي اجرايي به منظور ايجاد التزام شورا و شهرداري به فرهنگ سازي و رعايت استفاده از کالاها و خدمات داخلي پيشنهاد شد، اظهار کرد: از جمله اين پيشنهادات فرهنگ سازي، تقويت روحيه مشارکت، تشويق مردم به خريد و استفاده از کالاي ايراني با اولويت کالاي توليدي استان همدان با همکاري و مشارکت نهادهاي مرتبط است که در اين راستا سازمان فرهنگي و ورزشي شهرداري مکلف است ظرف مدت دو هفته طرح پيشنهادي خود را جهت تصويب به شوراي اسلامي شهر ارسال کند.
وي از ديگر موارد تصويب شده در"طرح بهنام" را ايجاد تسهيلات تشويقي براي تبليغات شهري (تا 80 درصد تخفيف در عوارض) به توليدکنندگان کالاها و خدمات بومي شهرستان همدان اعلام کرد و يادآورشد: اين تخفيفات به توليدکنندگان با دريافت تأييديه از سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزي يا پارک علم و فناوري يا اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي يا اتاق اصناف و بازنگري در مقررات مورد عمل در اين زمينه، ارائه ميشود که به همين منظور سازمان سيما و منظر شهرداري مکلف است طرح پيشنهادي خود را ظرف مدت يک هفته براي تصويب به شوراي شهر ارسال کند.
سخنگوي شوراي اسلامي شهر همدان ادامه داد: استفاده از کالاهاي ايراني با اولويت کالاي توليدي داخل استان همدان در همه حوزهها به استثناي مواردي که نمونه مشابه داخلي وجود ندارد و قيد الزام استفاده از کالاي ايراني در صورت وجود در اسناد مناقصات و استعلامات شهرداري و تخصيص امتياز فني ويژه به پيمانکاران بومي شهر همدان از موارد تأکيدي در اين مصوبه است.
کامران گردان با اشاره به اينکه خريد کالاي خارجي (اعم از کالاي ساخته شده، قطعات، ملزومات، تجهيزات و...) که داراي توليد مشابه داخلي است، ممنوع شده و ذيحسابان بايد از پرداخت اعتبار خريد کالاهاي ياد شده به صورت مستقيم يا اسناد مندرج در صورت وضعيتهاي ارسالي از پيمانکاران خودداري کنند، افزود: در مصوبه تأکيد شده، در موارد استثناء که خريد کالاهاي داخلي امکان پذير نبوده و مشابه داخلي ندارد با پيشنهاد بالاترين مقام مربوطه و تأييد کميسيون عالي معاملات، خريد کالاي مورد نياز از ديگر مجاري ممکن با طي تشريفات قانوني مجاز اعلام شود.
گردان با بيان اينکه طبق مصوبه "طرح بهنام" بازديدهاي دورهاي اعضاي شورا از واحدهاي توليدي و خدماتي شهر همدان بايد در دستور کار شورا قرار گيرد، افزود: تشکيل جلسات منظم ادواري ميان اعضاي مرتبط شورا، کارشناسان حرفهاي و کارآفرينان بومي در دستور کار قرار گرفته تا به صورت جدي موانع کارآفريني و اشتغالزايي در شهر همدان بررسي و حل و فصل شود.
وي در پايان سخنانش اضافه کرد: بر اين اساس شوراي اسلامي شهر همدان با معرفي يک نفر از اعضا به عنوان مسؤول نظارت بر حسن اجراي اين مصوبات در شهرداري، سازمانها و واحدهاي تابعه آن نسبت به تهيه و ارائه گزارشهاي ادواري ميزان تحقق مفاد مصوبات به شورا فعاليت خواهدکرد.
_blank
matn
خجسته مطرح کرد:
بايد از افزايش قيمت مسکن در همدان جلوگيري شود
هگمتانه، گروه خبر همدان: نماينده همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي از اجرايي شدن ساخت حلقه سوم همدان خبر داد.
امير خجسته در گفتگويي با اشاره به اينکه توقف همدان در محدوده مصوب طرح جامع شهري حال حاضر مشکلات عديدهاي اعم مشکلات ترافيکي، بالا رفتن قيمت زمين، حاشيهنشيني و بلاتکليفي خانههاي بدون مجوز و چندين مشکل ديگر را در برداشته و خواهد داشت، اظهار کرد: احداث حلقه سوم شهر همدان ميتواند با وجود ايجاد هزينههاي زير ساختي، نقش بسزايي را در حل مشکلات شهر ايفا کند.
وي افزود: با ساخت حلقه سوم ميتوان تمرکز مراکز خريد، مراکز تفريحي و ادارات را با برنامه مدون از مرکز شهر به اين نقاط انتقال داد و تا حد زيادي از بار ترافيکي شهر کاست و علاوه بر آن ساخت و سازهاي بدون مجوز و حاشيه نشيني را سامان بخشيد.
نايب رئيس کميسيون شوراها و امور داخلي کشور در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه قيمت مسکن به ميزان زيادي تحت تأثير قيمت زمين است، گفت: ايجاد چند شهرک با کاربريهاي مختلف در فضاي ايجاد شده حلقه سوم ميتواند تا حد زيادي از بالا رفتن بدون دليل اين قيمتها جلوگيري کند.
خجسته در همين خصوص با اشاره به جلسهاي با حضور حميدرضا حاجيبابايي نماينده مردم همدان در مجلس، استاندار همدان، رئيس شوراي اسلامي شهر، شهردار همدان و مديرعامل آبمنطقهاي با فرمانده قرارگاه خاتمالانبياء(ص)، با دستور کار مشارکت در پروژههاي توسعهاي استان گفت: در اين جلسه اجرايي شدن حلقه سوم شهر همدان که در رديف اولويتهاي پروژههاي عمراني بود مصوب و برنامه عملياتي اجراي حلقه سوم شهر در راستاي اجرايي شدن کلانشهر همدان طرحريزي شد.
_blank
matn
رئيس کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر همدان:
آموزش شهروندي بخشي از برنامههاي فرهنگسراها شود
هگمتانه، گروه خبر همدان: رئيس کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر همدان گفت: نامگذاري همدان در سال جاري به نام عين القضات همداني فرصت خوبي در اجراي برنامههاي رويداد همدان 2018 است.
به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر همدان، رضوان سلماسي در جلسه کميسيون فرهنگي و اجتماعي شورا که با موضوع بررسي نامهها و طرح مرمت بقعه متبرکه امامزاده يحيي(ع) با حضور نماينده ميراث فرهنگي، اوقاف و امور خيريه و هيأت امناي امامزاده يحيي (ع) برگزار شد، اظهار کرد: هر ساله سالانه فرهنگي استان همدان به نام يکي از دانشمندان، عرفا و شاعران استان نامگذاري ميشود، سال گذشته نيز به نام باباطاهر بود و امسال به نام عينالقضات همداني نامگذاري شده که اين موضوع ميتواند در رويداد همدان 2018 نيز ديده شود.
وي با تأکيد بر لزوم اجراي حداقل يک رويداد بزرگ فرهنگي در هر فصل در شهر همدان، هدف از اجراي اين رويدادها را ايجاد نشاط اجتماعي دانست و گفت: اين رويدادها ميتواند در قالب مناسبتهاي ويژهاي چون روز همدان، جشنواره زمستانه و... به صورت هر ساله برگزار و منجر به جذب گردشگر شود؛ اجراي اينگونه برنامهها حتي ميتواند همدان را در سطح ملي و بينالمللي مطرح کند.
رئيس کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر همدان با تأکيد بر لزوم استفاده از ظرفيت تشکلهاي مردمي در اجراي برنامههاي فرهنگي شهرداري گفت: بايد از ساز و کار ارائه فراخوان استفاده کرد تا تشکلهاي مردمي نيز در اجراي برنامهها مشارکت کنند و برگزاري جشنها و مراسم مختلف در انحصار افراد خاص نباشد.
سلماسي با تأکيد بر اجراي برنامههاي شاد در مناسبتهاي مذهبي و ملي توسط شهرداري همدان، هدف از برگزاري اينگونه جشنها را افزايش نشاط اجتماعي دانست و گفت: ميتوان در قالب برنامههاي شاد و سرگرم کننده، آموزشهاي شهروندي را به مخاطبان ارائه کرد.
وي در ادامه به اهميت بقعه امامزاده يحيي(ع) هم به لحاظ اعتقادي و هم به لحاظ فرهنگي و هويتي براي مردم شهر همدان اشاره کرد و ضمن انتقاد از وضعيت فعلي بناي امامزاده افزود: در گذشته بازديدي از اين امامزاده صورت گرفت که مشخص شد اين بنا نياز به مرمت دارد و درخواست هيأت امناي اين امامزاده نيز مرمت بناست.
سلماسي افزود: با توجه به اينکه اين بقعه متبرک به لحاظ ساختاري از بناهاي تاريخي، قديمي و بناي موقوفه است، اين جلسه با حضور مديران و نمايندگان اداره ميراث فرهنگي، اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان، شهرداري و هيأت امنا امامزاده براي بررسي مشکلات و پيگيري مرمت بنا در دستور کار کميسيون فرهنگي و اجتماعي شورا قرار گرفته است و بايد همه تلاش خود را جهت رفع مشکلات اين بقعه متبرک به کار گيريم.
*عسگريان: حفظ و احياي بقعه امامزاده يحيي (ع) نيازمند راهکارهاي عملياتي است
رئيس کميسيون نظارت حقوقي و امور اداري شوراي شهر همدان هم با بيان اينکه بقعه متبرک امامزاده يحيي (ع) يک ظرفيت خوب در درجه اول فرهنگي و در درجه دوم گردشگري است، گفت: براي حفظ و احياي اين امامزاده بايد راهکارهاي عملياتي ارائه شود.
سيد مسعود عسگريان با بيان اينکه در خصوص امامزاده يحيي (ع) بايد هر دستگاه کار خود را انجام دهد، افزود: با توجه به زحمات و اقدامات صورت گرفته در بقعه امامزاده يحيي(ع) هنوز هم نياز به کار دارد که بر اين اساس ميراث فرهنگي، شهرداري و اوقاف هر يک بايد وظيفه خود را در اين باره انجام دهند.
وي پيشنهاد تعيين اولويت انجام کارها در امامزاده را عنوان کرد و افزود: با توجه به حجم بالاي کار در اين بقعه متبرک لازم است کارها بر اساس اولويت به شهرداري، اوقاف و ميراث فرهنگي واگذار شود و اگر نياز به دريافت اعتبار بود در اين زمينه نيز پيگيريها صورت پذيرد.
ديگر عضو شوراي شهر و رئيس شوراي اسلامي شهرستان همدان نيز با بيان اينکه اماکن مذهبي مرکز توليد فرهنگ هستند، يادآور شد: امامزاده يحيي(ع) را بايد به عنوان يک امامزاده پويا و مرکز توليد فرهنگ داشته باشيم؛ طرح جامع نيز براي اين امامزاده تهيه شود.
اکبر کاووسياميد اضافه کرد: در اجراي برنامههاي فرهنگي شهر بايد از همه ظرفيتها بهره گرفته شود؛ چراکه امسال رويداد 2018 را داريم و اين موضوع بايد در برنامهها لحاظ شود.
رئيس مرکز مطالعات و پژوهشهاي شوراي شهر همدان نيز اظهار کرد: بايد برنامه داشته باشيم بقاع متبرک درآمد پايدار داشته باشند و براي اين امر نيز اعضاي هيأت امنا راهکار ارائه دهند.
حميد بادامينجات به پيشنهاد هيأت امناي امامزاده خضر(ع) براي درآمدزايي و اينکه بايد برنامهاي تدوين کرد، گفت: بايد بقاع متبرک درآمدي داشته باشند که کمتر نيازمند کمک ساير دستگاهها باشند.
وي همچنين نصب تابلوهاي راهنماي بقاع متبرک را در شهر ضروري دانست که گردشگران و شهروندان بتوانند به اين اماکن مراجعه کنند.
*ترابي: بقعه امامزاده يحيي (ع) نياز به مرمت دارد
معاون ميراث فرهنگي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همدان با بيان اينکه بقعه متبرک امامزاده يحيي (ع) نياز به مرمت دارد، گفت: مرمت اين بنا نيازمند تأمين اعتبار است و با دست خالي نميتوانم کاري کنم.
احمد ترابي اظهار کرد: اگر اقداماتي که اداره کل ميراث فرهنگي از دهه 70 در آستان مقدس امامزاده يحيي(ع) انجام داد صورت نميگرفت، اين مکان تخريب شده بود.
وي با بيان اينکه بنا و سازه بقعه امامزاده يحيي(ع) مربوط به دوره صفويه است، گفت: هر سال برنامه مرمتي در برنامه تدوين شده است اما نه تنها براي مرمت اين امامزاده اعتبار نداشتهايم بلکه اعتبار مرمتي نبوده است.
ترابي با اشاره به مرمت سردر ورودي امامزاده از ضلع شمالي و شرقي، اظهار کرد: طرح تهيه شده اما اعتبار نيست؛ در بحث سردر ورودي طرح تهيه و به هيأت امنا ابلاغ شد، در مرحله اول طرح سردر تهيه و به اوقاف نيز ابلاغ شد.
وي به پاکسازي قسمت سرداب امامزاده يحيي (ع) براي دفع رطوبت اشاره کرد و گفت: ايجاد سرويس بهداشتي با کمک هيأت امنا انجام شده است و اکنون نيز نياز به ايجاد سرويس بهداشتي دارد.
معاون ميراث فرهنگي اداره کل ميراث فرهنگي همدان مرمت بناي امامزاده را ضروري دانست و افزود: ناودانيها و ديوارهاي پيراموني در ضلع شرقي و غربي بايد مرمت شود.
*حجتالاسلام حسيني: درآمد بقعه امامزاده يحيي (ع) کفاف هزينهها را نميدهد
مدير اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان همدان با بيان اينکه درآمد هر بقعهاي مختص همان بقعه است، گفت: درآمد امامزاده يحيي (ع) کم است و کفاف هزينههاي جاري و خادمان امامزاده را نميدهد.
حجتالاسلام سيد علي حسيني به درآمد پايين امامزاده يحيي(ع) اشاره کرد و افزود: درآمد حاصله کفاف هزينههاي جاري و خادمان اين بقعه متبرک را نميده�� و از شهرستان و برخي محلها براي تأمين هزينه کمک ميگيريم.
وي با اشاره به ايجاد سردر امامزاده، ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن اين امامزاده در حاشيه نياز به سردري در شأن داشت تا بقعه از غربت خارج شود.
حجتالاسلام حسيني با بيان اينکه از نبود اعتبارات اطلاع داريم، اظهار کرد: انتظار است ميراث فرهنگي در خصوص امامزاده يحيي(ع) نگاه ويژه داشته باشد و اولويت اول در اختصاص اعتبار باشد.
مدير اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان همدان بيان کرد: هدف همه ما اين است به لحاظ اثر تاريخي و ميراثي ماندگار و ارج و قرب امامزاده با همراهي و همافزايي به هدف نهايي و انجام اقدامات مورد نياز برسيم.
رئيس هيأت امناي امامزاده يحيي(ع) همدان نيز گفت: مديرکل ميراث فرهنگي استان قول مساعد داده بود که تا پايان سال 95 طرح جامع مرمتي آستان امامزاده يحيي (ع) تهيه و به هيأت امنا ابلاغ شود که محقق نشد.
محمود لطفي اظهار کرد: اين آستان مقدس در بهترين نقطه شهر قرار دارد اما متأسفانه از لحاظ ديوارها و محيط اطراف وضعيت نامناسب و نامطلوب بوده و بخشي از ديوارها در حال ريزش است که در اين خصوص چندبار با اداره کل ميراث فرهنگي مکاتبه کرديم.
وي به مرمتهاي مورد نياز بقعه امامزاده يحيي(ع) اشاره کرد و افزود: طرح جامع مرمت ديوارها، مرمت مسجد و سردر ورودي اصلي، مرمت ناودانها و موضوع گلدستهها مطرح است و قول مساعد اين بود که طرح جامع مرمت تا پايان سال 95 ارائه شود.
وي به حضور پارکبان در محدوده امامزاده و اعمال هزينه براي خودروها اشاره کرد و گفت: اين موضوع مورد اعتراض زائران است؛ چراکه برخي از زائران سالخورده و ناتوان هستند و براي حضور در اين مکان مقدس نياز به استفاده از وسيله نقليه دارند که با اعمال هزينه از سوي پارکبان مواجه ميشوند که انتظار داريم حريم امامزاده در اين موضوع مدنظر قرار گيرد.
رئيس هيأت امناي امامزاده يحيي (ع) همدان بيان کرد: انتظار داريم محوطه جلوي امامزاده يحيي (ع) از نظر زيباسازي گلکاري شود، براي کوچههاي اطراف نيز که محل پارک خودرو شده و بحث زباله در اين منطقه نيز چارهاي انديشيده شود.
لطفي در پايان ايجاد سردر را از ديگر مشکلات برشمرد و اظهار کرد: اکنون سردر به عنوان يکي از مشکلات در ورودي بقعه مطرح است که بايد چاره انديشي شود.
_blank
matn
براي جلوگيري از بحران آب کوتاه نياييم
حسين صادقيان
گذشته از اينکه کشور ما از جهت متوسط بارش و نزولات آسماني داراي ميانگين پاييني است در دهه گذشته بيش از پيش با کاهش بارش و ذخاير آبي مواجه بوده و هست و عليرغم اطلاع قاطبه افراد اعم از شهري و روستايي افرادي را ميشناسيم که واقعيت موجود را در رفتار برنتافته و بيترمز در جهت استفاده نادرست از آب اين مايه حياتي ميتازند و بقول معروف ملاحظهاي در اين باره به خرج نميدهند.
سؤال اين است که چرا ما مردم در اکثر موارد براي جلوگيري از اين معضل رفتاري کوتاه ميآييم، قبول کنيم عدهاي هستند تا درباره هر موضوعي سرشان با سنگ برخورد نکند آخ نگفته و به هوش نميآيند چرا بايد باز هم شاهد باشيم برخي شير آب را باز کرده و با اسراف که حرامي تعريف شده است خودروي شخصي بشويند و در جواب انتقاد ديگر شهروند با قيافهاي به اصطلاح روشنفکرمآب بگويند پولش را ميدهيم! آيا جامعه ما و همه مردم مجبورند با عمل غلط عدهاي به مشکلاتي بيافتند که حاصل رفتار ديگران است؟! آيا نبايد دستگاه نظارتي طوري طراحي شود که اين خاطيان به سزاي اعمال آزاردهنده خود رسيده و بازدارندگي به حداکثر ممکن برسد؟!
در اين موقعيت در امور کشاورزي و باغداري فعاليت از نوع غرقآبي چه معنايي دارد؟ در يکي از باغات مشاهده کردم باغدار براي درختان که تشنه هم نبودند به ارتفاع حدود 60 سانتيمتر آب گرفته، عرض کردم چرا چنين ميکنيد؟ هم اين درختان تا اين اندازه آب نياز ندارند و هم ديگران بسيار محتاج اين آب هستند. او پاسخ داد سهميه آب خودم است بايد استفاده کنم! محل تأسف است که عده زيادي از اينگونه افراد به اصطلاح تحصيلکرده هم هستند و اين در حالي است که فضاهاي سبز ما به ويژه باغات اطراف شهر از کم يا بيآبي در حال خروج از کمربند سبز شهرمان هستند.
گرچه مسؤولان ذيربط مکلفند برنامهاي قاطع و ثمربخش براي جلوگيري از بحران آب و مصرف بيرويه آن داشته و به اجرا درآورند ولي ما آحاد مردم و شهروندان هم موظفيم در مواجهه با استفاده نابجا از آب اين مايه حياتي منفعل نباشيم و با ورود از قالبهاي مختلف باعث شويم از اسراف جلوگيري شده و زمينه امنيت شهروندي را براي زندگي، بيش از پيش فراهم کنيم و به ياد داشته باشيم ما پيرو مکتبي به نام اسلام هستيم که پيامبر مکرم آن(ص) براي جلوگيري از نهادينه شدن عادت و رفتار منفي حتي اجازه نميدهند از آب دريا يا رودخانه پرآب استفاده اسرافگونه براي ساختن وضو داشته باشيم. اميد است قبل از وقوع بحران عاقلانه عمل کرده و رفتار درست را از ديگران مجدانه طلب کنيم. إنشاءا...
_blank
matn
چراي دام در همدان
3 برابر ظرفيت مراتع استان
هگمتانه، گروه خبر همدان: مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان همدان گفت: چراي دام در همدان 3 برابر ظرفيت مراتع استان است.
به گزارش هگمتانه به نقل از روابط عمومي اداره کل منابع طبيعي، اسفنديار خزايي با بيان اينکه 822 هکتار مرتع در استان همدان وجود دارد، بيان کرد: براي 600 هزار واحد دامي پروانه صادر شده است تا از 15 ارديبهشت ماه برابر عرف از مراتع بهرهبرداري کنند.
وي افزود: مراتع استان با وجود چراي بيرويه دام رو به قهقرا ميرود.
وي بيان کرد: جلساتي با استانهاي همجوار برگزار شده تا تقويم کوچ به درستي اجرا و از منابع طبيعي و مراتع حفاظت شود.
مديرکل منابع طبيعي استان همدان عنوان کرد: براي 70 هزار واحد دامي عشاير استان همدان پروانه بهرهبرداري از مراتع صادر شده است.
وي گفت: کوچ زودهنگام عشاير به مراتع استان و نقض تقويم کوچ جرم محسوب ميشود و به تعداد روز حضور در مراتع جريمههاي سنگين لحاظ خواهد شد.
خزايي با بيان اينکه تاکنون چراي دام 3 برابر ظرفيت مراتع استان بوده است، افزود: تا 15 ارديبهشت ماه اجازه ورود به عشاير نميدهيم؛ چرا که رويش گياهان متوسط است و مراتع آماده نيست.
خزايي با تأکيد بر کنترل مبادي ورودي استان همدان از ملاير، نهاوند و اسدآباد افزود: به دليل شرايط آب و هوايي و تغيير شيوه کوچ عشاير، آنان زودتر از موعد مقرر به منطقه مورد نظر براي اطراق ميرسند و همين امر سبب شده تا برنامهريزيها براي جلوگيري از کوچ زود هنگام و استقرار دام عشاير در مراتع استان قبل از تقويم کوچ، انجام شود.
_blank
matn
فرمانده تيپ 316 زرهي شهيد قهرمان همدان عنوان کرد:
تيپ شهيد قهرمان رتبه نخست آمادگي رزمي
نيروي زميني ارتش
هگمتانه، گروه خبر همدان: فرمانده تيپ 316 زرهي شهيد قهرمان همدان گفت: تيپ شهيد قهرمان در سال گذشته موفق به کسب رتبه نخست آمادگي رزمي نيروي زميني ارتش شد.
به گزارش خبرنگار هگمتانه، سرهنگ خدانور شاکرمي ظهر ديروز در نشست خبري پيرامون روز ارتش، با بيان اينکه يکي از شاخصهاي ارزيابي در ارتش خلاقيت و ابتکار است، گفت: سال گذشته تيپ 316 زرهي شهيد قهرمان همدان در ارزيابي هيأت عالي ارتش موفق به کسب رتبه نخست آمادگي رزمي نيروي زميني ارتش شد.
وي با اشاره به 29 فروردين ماه، روز ارتش جمهوري اسلامي ايران ابراز کرد: رژه نيروهاي ارتش که نماد قدرت و اقتدار جمهوري اسلامي است در اين روز انجام ميشود.
وي با دعوت از مردم همدان براي حضور در ميدان باباطاهر در 29 فروردين ماه، اظهار کرد: ديدار با خانواده شهدا و آزادگان، برگزاري مسابقات ورزشي، تجديد بيعت با نماينده ولي فقيه در استان و... از جمله برنامههاي پيشبيني شده براي اين روز است.
سرهنگ شاکرمي در ادامه سخنانش به مهارتآموزي سربازان تيپ شهيد قهرمان همدان اشاره و بيان کرد: سربازان در مشاغل فني و حرفهاي مانند جوشکاري آموزش ميبينند.
وي همچنين به انجام برخي پژوهشهاي کاربردي در اين تيپ اشاره کرد و گفت: نمونه اين تحقيقات ارائه شبيهساز ميدان مين است که توسط نيروهاي همدان انجام شد.
فرمانده تيپ 316 رزمي شهيد قهرمان همدان يکي از اهداف مهم ارتش را چابکسازي نيروها عنوان کرد و افزود: نمونه سريع وارد عمل شدن را ميتوان در زلزله کرمانشاه ديد که نيروهاي ارتش بلافاصله وارد ميدان شدند و با همکاري سپاه اقدامات مناسبي را در اين منطقه انجام دادند.
سرهنگ شاکرمي با بيان اين مطلب که دکترين ارتش بر مبناي تمهيدات بهروز و پيرامون دفاع از کشور است، ابراز کرد: کشور ما به دليل موقعيت خاص سياسي جغرافيايي، تهديدمحور است و از همينرو ارتش ما ايدهمحور است.
وي با بيان اينکه پيش از انقلاب بدنه ارتش تصميم گرفت ارتباط خود با علما و روحانيان را بيشتر کند و هويت خود را به دست آورد اظهار کرد: در اوايل انقلاب، ضدانقلاب و منافقان خواستار انحلال ارتش بودند که با درايت امام خميني(ره)، روز 29 فروردين ماه به عنوان روز ارتش نامگذاري شد.
شاکرمي به انتخاب شهيد صياد شيرازي به عنوان فرمانده نيروي زميني ارتش در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: اين شهيد به همراه شهيد چمران نقش مهمي در سرکوب غائله کردستان که شهرهاي پاوه، گنبد، گرگان و شرق کشور را درگير کرده بود و توسط منافقان ايجاد شده بود، داشت.
وي ابراز کرد: در دوران دفاع مقدس و از سال 67 تاکنون ارتش مراقبت از مرزهاي کشور را بر عهده دارد و يک امنيت پايدار را براي کشور به ارمغان آورده است، امنيت بسترساز رشد اقتصادي، فرهنگي، سياسي و... است و ارتش همواره در کنار مردم و براي مردم فعاليت ميکند.
وي با اعلام اينکه خوداتکايي و خودکفايي در توليد سلاح و مهمات جزء دستور کار ارتش است، عنوان کرد: تيپ 316 زرهي شهيد قهرمان، در سامانههاي مختلف تعامل نزديکي با صنعت، دانشگاه، پدافند هوايي و... دارد.
_blank
|