فهرست

کل صفحات

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

نسخه های قبلی

3954

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

3953

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

3952

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

3951

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

3950

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

3949

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

3948

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

3947

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

3946

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

3945

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

جستجو

سه شنبه ، 21 آذر 1396 : صفحه 4
4       سه شنبه 21 آذر 1396     3858


matn
امير خجسته نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس:
اعتبارات شهرستان فامنين در سال جاري 40 درصد افزايش يافت
اميدوارم بودجه سال آينده فامنين تاثيرگذارتر باشد
هگمتانه، گروه شهرستان: نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي گفت: اعتبارات شهرستان فامنين در سال جاري 40 درصد افزايش يافته است.
امير خجسته با اشاره به اينکه يکي از اولويت‌هاي اساسي تخصيص کامل بودجه جاري و تقسيم و تخصيص اعتبارات سال آينده متناسب با سابقه و نيازهاي منطقه است، افزود: اعتبارات شهرستان فامنين در سال جاري نسبت به سالهاي قبل 40 درصد افزايش داشت که در صورت تخصيص مناسب در توسعه اين شهرستان تأثيرگذار است.
خجسته با اشاره به برگزاري جلساتي براي پيگيري جذب بودجه افزود: در اين جلسات که فرماندار فامنين نيز حضور داشت مسائل مختلفي همانند تخصيص بودجه پروژه فاضلاب فامنين، تخصيص بودجه شيب‌راهه ورودي و خروجي، بودجه شهرک صنعتي، بودجه بهسازي روستايي، بودجه ساخت و تکميل فرمانداري فامنين، بودجه ساخت و نوسازي راه‌هاي روستايي مورد نياز و بودجه تغيير محل ايستگاه قطار فامنين مورد بحث قرار گرفت و هماهنگي‌هاي لازم براي اولويت بندي اين پروژه‌هاي با نظر کارشناسي فرماندار فامنين انجام شد.
نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه مديراني موفق هستند که با وقت شناسي و هنگام بسته شدن بودجه در کنار نمايندگان و مسؤول ارشد استان سعي بر جذب بودجه بيشتر و مؤثرتر داشته باشند، گفت: هر مديري در هر موردي از موضوعات بودجه‌اي نياز به پيگيري داشت بنده و نمايندگان ديگر استان آمادگي هر گونه پيگيري را داريم.
وي گفت: مديري که به اين مسئله بي‌تفاوت باشد خيلي زود سازمان و اداره خود را دچار روزمرگي خواهد کرد.
امير خجسته با ابراز اميدواري از تخصيص بودجه‌هاي تأثيرگذارتر در سال آينده براي شهرستان فامنين، ماماهان و روستاهاي حومه آن گفت: فامنين از گذشته داراي وضعيت اجتماعي بسيار غني بوده و هست و بايد به زودي به يک شهرستان زيبا با يک نشان شاخص اقتصادي تبديل شود که اين امر نيازمند برنامه‌ريزي و اهتمام مسؤولان، نمايندگان و مردم اين شهرستان است.
_blank
matn
فرماندار ويژه ملاير خبر داد:
ايجاد يک هزار و 520 شغل در ملاير
هگمتانه، گروه شهرستان: فرماندار ويژه ملاير گفت: تاکنون يک هزار و520 اشتغال در ملاير ايجاد و در سامانه ثبت شده است.
عبدالعظيم رضايي روز گذشته در کارگروه اشتغال و سرمايه‌گذاري شهرستان ملاير اظهار کرد: امروز سياست کلي کشور و نظام اين است که در زمينه اشتغال يک کار جدي و اساسي صورت گيرد و ضروري‌ است همه مسؤولان اجرايي نيز با تمام توان پاي کار باشند.
وي با اشاره به اينکه حوزه مبل منبت، صنايع دستي و کشاورزي مهمترين ظرفيت ملاير براي ايجاد اشتغال در اين شهر است، گفت: مهمترين وظيفه همه ما مسؤولان و مديران اجرايي استفاده بهينه و مطلوب از ظرفيت‌هاي ايجاد شده در راستاي اشتغال در استان و شهرستان است.
رضايي گفت: اهتمام، جديت، تلاش صادقانه و متعهدانه مديران، تغيير نوع نگرش و تلاش براي به‌کارگيري استعدادهاي جوانان تحصيلکرده مهم‌ترين اصل در نجات کشور از معضل بيکاري است.
وي تصريح کرد: با توجه به اهتمام و‌ جديت مسؤولان نظام و حمايت دولت‌مردان، امروز نوبت ما مسؤولان اجرايي است که در تعهدات‌مان در حوزه اشتغال مصمم باشيم و در اين راستا هيچ گونه کوتاهي از سوي مديران اجرايي شهرستان پذيرفته نيست.
فرماندار ويژه ملاير با بيان اينکه طبق آمارهاي اعلام شده در حال حاضر بيش از سه ميليون بيکار در کشور داريم که هر ساله تعداد 900 هزار نفر نيز به اين آمار اضافه مي‌شود، بيان کرد: وضعيت ملاير بايد بهتر از ساير شهرستان‌ها باشد و لازم است در اين فرصت باقي مانده بسيار فعال‌تر و جدي‌تر ورود پيدا کرده و مديران کار را به کارشناسان و‌ معاونان مسؤوليت‌پذير و داراي تعهد و انگيزه بيشتر بسپارند و‌ خود نيز نظارت دقيق داشته باشند.
وي با تأکيد بر اينکه هيچ‌گونه کم‌کاري از مديران دستگاه‌هاي اجرايي شهرستان در حوزه اشتغال پذيرفته نيست اظهار کرد: ضروري‌ است در فرصت باقي مانده از امسال کار‌ها را با کميت و کيفيت شتاب دهيم و وارد مراحل بعدي در حوزه بانک‌ها و پرداخت تسهيلات اشتغالزايي و ايجاد کارگاه‌ها شويم.
رضايي خواستار اهتمام و‌ جديت بخشداران و داشتن اطلاعات کافي از طرح‌ها شد و افزود: در صورتي که بخشداران به ريز وارد عمل شوند اگر در اجراي طرح‌ها ناهماهنگي، ابهام و انتقادي وجود داشته باشد مطرح شده و جمع‌بندي لازم صورت مي‌گيرد.
فرماندار ويژه ملاير با تأکيد بر اينکه هم‌اکنون در زمينه‌هاي مختلفي همچون مشاغل خانگي، خوداشتغالي، اشتغال فراگير، طرح کارورزي و ايجاد اشتغال روستايي توسط دولت تسهيلات خوبي تخصيص يافته است، گفت: اين ميزان تسهيلات در هيچ دوره‌اي سابقه نداشته است اما اطلاع رساني ما در اين راستا ضعيف است و ضروري‌ است تلاش بيشتري در اين راستا انجام شود.
رضايي بيان کرد: اگر روند ثبت آمار اشتغال ملاير در سامانه رصد با اين روند ادامه يابد تا پايان امسال ميزان اشتغال ثبت شده در ملاير به دو هزار شغل مي‌رسد.
_blank
matn
50 هزار تن چغندر قند همچنان کنار جاده
200 هزار تن چغندرقند نهاوند تحويل کارخانه‌هاي قند شد
هگمتانه، گروه شهرستان: مدير جهاد کشاورزي نهاوند گفت: تاکنون از سوي کشاورزان 250 هزار تن چغندر قند برداشت شده که 200هزار تن آن تحويل کارخانه‌هاي قند طرف قرارداد شده است.
احمد باقري افزود: امسال در شهرستان نهاوند چهار هزار هکتار از مزارع کشاورزي به کشت چغندر قند اختصاص يافت که در مقايسه با سالهاي گذشته افزايش قابل توجهي داشته است.
وي اضافه کرد: همه ساله کشاورزان هنگام کشت چغندر قند قراردادهايي با کارخانه‌ها امضا مي‌کنند و مطابق اين قرارداد اقدام به کشت کرده و محصول خود را تحويل آنان مي‌دهند.
باقري ادامه داد: با توجه به سطح بالاي زير کشت در سال جاري تعدادي از کشاورزان به صورت آزاد اقدام به کشت کرده و با کارخانه‌ها قراردادي امضا نکردند و همين مساله باعث شده که محصولات آنها پس از برداشت در کنار جاده براي انتقال به کارخانه‌هاي ديگر روي زمين بماند.
به گفته وي، در حال حاضر چغندر توليدي نهاوند مطابق قراردادهاي امضا شده به کارخانه‌هاي قند همدان، بنياد و نقش جهان اصفهان، لرستان و کرمانشاه ارسال مي‌شود و ساير کشاورزاني که قراردادي به امضا نرسانده‌اند محصول توليدي خود را به کارخانه‌هاي مشهد ارسال مي‌کنند که همين مساله باعث افزايش هزينه براي آنان مي‌شود.
مدير جهاد کشاورزي نهاوند با توصيه به کشاورزان براي رعايت ميزان کشت محصول اضافه کرد: شهرستان نهاوند کشش بيشتر از سهميه تعيين شده که طبق قرارداد با کشاورزان به امضا مي‌رسد را ندارد و کشاورزان بايد در اين زمينه مراعات کشت مازاد را داشته باشند زيرا باعث ايجاد مشکل براي آنان مي‌شود.
باقري افزود: البته چغندر قندهايي که در حال حاضر در کنار جاده مانده و به کارخانه‌هاي حمل نشده‌اند با توجه به برودت هوا دچار مشکل نمي‌شوند و حد اکثر ظرف 10 روز آينده به کارخانه حمل خواهد شد.
وي گفت: شهرستان نهاوند نزديک به 60 درصد چغندر قند استان را توليد مي‌کند که امسال پيش‌بيني شد 250 هزار تن محصول برداشت شود که تا کنون 200 هزار تن آن تحويل کارخانه‌ها داده شده و 50 هزار تن مابقي نيز که از زمين برداشت شده اما هنوز به کارخانه‌هاي حمل نشده حداکثر ظرف 10 روز آينده طبق هماهنگي‌هايي که به عمل آمده انتقال داده خواهد شد.
وي اظهار کرد: متوسط عملکرد توليد چغندر قند در کشور 38 تن در هکتار است که اين ميزان در استان و نهاوند حدود 45 تن در هکتار است و حتي در سالهاي گذشته بالاترين ميزان توليد چغندر در واحد سطح مربوط به يک کشاورز نهاوندي با 120 تن در يک هکتار بود که در سطح کشور مقام نخست را به دست آورد.
_blank
matn
مدير شبکه بهداشت و درمان ملاير:
خيران «جوراب»، بيمارستان 96 تختخوابي مي‌سازند
هگمتانه، گروه شهرستان: مدير شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملاير گفت: مجمع خيران سلامت در مدت پنج سالي که تأسيس شده، اقدامات زيادي در راستاي بازسازي بخش‌هاي بيمارستاني، خريد تجهيزات، ارائه کمک‌هاي درماني و بهداشتي انجام داده است.
محسن ترکاشوند افزود: با توجه به گام‌هاي خوب دولت در تجهيز بيمارستان‌ها و اجراي هتلينگ، نياز است خيران بيشتر از گذشته در کنار دولت باشند؛ چرا که اعتبارات دولتي پاسخگوي نياز حوزه بهداشت و درمان و سلامت نيست.
وي دستگاه بيوشيمي آزمايشگاه، دستگاه ياگ ليزر چشم‌پزشکي، دستگاه دياليز پرتابل، دستگاه اکو، ونتيلاتور آمبولانسي مخصوص نوزاد، بيلي روبين متر پوستي و دستگاه فيکو چشمي را از جمله نيازهاي تجهيزاتي و توسعه درمانگاه تخصصي و اورژانس بيمارستان‌هاي ملاير برشمرد.
ترکاشوند با بيان اينکه وزارت بهداشت توجه ويژه‌اي به تکميل و تجهيز طرح‌هاي خيرساز دارد، خاطرنشان کرد: امسال خيران ملاير چهار واحد آپارتمان و پنج باب مغازه و زمين براي احداث درمانگاه اهدا کردند. در حال حاضر نيز بيمارستان 96 تختخوابي خيرساز روستاي «جوراب» توسط يکي از خيران شهرستان ملاير در حال احداث است که به زودي به بهره‌برداري مي‌رسد.
مدير شبکه بهداشت و درمان ملاير يادآور شد: طي هفته گذشته طرح‌هاي خيرساز شامل اتاق مقيمي پزشکان، اتاق مقيمي زنان و اطفال، اتاق مادر، توسعه ساختمان اداري و تجهيزات پزشکي و کتابخانه، بازسازي بخش مراقبت‌هاي ويژه، خريد 8 دستگاه فتوتراپي سفينه‌اي، 6دستگاه پمپ سرم دوقلو و دو دستگاه پاروان سربي در مجموع با اعتبار 9 ميليارد و 300 ميليون ريال در بيمارستان مهر ملاير افتتاح شد.
وي با بيان اينکه ملاير، در غرب کشور از نظر اعطاي کمک‌هاي خيران سلامت بي‌نظير است، ادامه داد: خيران سفره کمک به حوزه سلامت را براي مديران باز کردند تا به دور از گير و دارهاي اداري بتوانند به اهداف نظام درمان و ارائه مطلوب خدمات به بيماران برسند.
مدير شبکه بهداشت و درمان ملاير در بخش ديگري از سخنانش اظهار کرد: به‌زودي با تأمين اعتبار انجام شده همه بي‌سيم‌هاي ثابت و پرتابل فوريت‌هاي پزشکي با بي‌سيم‌هاي ديجيتال جايگزين شده و يا اين اقدام تمامي مشکلات راديويي که درحال حاضر وجود دارد، برطرف خواهد شد.
وي افتتاح و راه‌اندازي پايگاه اورژانس جاده‌اي آشميزان در محور سدکلان را از ديگر برنامه‌هاي در دست اقدام اعلام کرد و يادآور شد: به‌زودي مراحل ساخت پايگاه اورژانس جاده‌اي آغاز و با تأمين نيروي انساني مورد نياز، راه‌اندازي و افتتاح خواهد شد.
مدير شبکه بهداشت و درمان ملاير از جلب مشارکت خيران سلامت در تعمير و نوسازي ساختمان پايگاه جاده‌اي جوکار و ساخت ساختمان جديد پايگاه شهري 3 خبر داد.
وي خاطرنشان کرد: ساختمان پايگاه جاده‌اي جوکار به علت قديمي بودن نياز به تعمير اساسي دارد همچنين پايگاه شهري 3 نيز به علت نداشتن زمين و ساختمان مناسب در محدوده پارک معلم در ساليان گذشته در کانکس مستقر بوده که پس از رايزني‌هاي متعدد زميني براي ساخت پايگاه در مجاورت اداره آگاهي به اين امر اختصاص يافته است و در همين راستا از هر دو پايگاه بازديد به عمل آمد تا با برآورد هزينه، کار اجرايي ساخت و تعميرات به‌زودي آغاز شود.
_blank
matn
مديرکل امور مالياتي استان همدان:
بهره‌مندي از تسويه مطالبات و بدهي پيمانکاران
 با صدور اوراق تسويه خزانه
هگمتانه، گروه رويداد: مديرکل امورمالياتي استان همدان از امکان بهره‌مندي و تسويه مطالبات و بدهي مالياتي اشخاص حقيقي، حقوقي و پيمانکاران به دستگاه‌هاي دولتي از طريق صدور اوراق تسويه خزانه خبر داد. 
به گزارش هگمتانه به نقل از روابط عمومي اداره کل امور مالياتي استان همدان، محمد دلشادي که در جلسه شوراي اداري اين اداره که با حضور معاونان، رئيس اداره حراست و رؤساي ادارات امور مالياتي برگزار شد، با اشاره به امکان بهره‌مندي تسويه مطالبات و همچنين بدهي پيمانکاران به دستگاه‌هاي دولتي، افزود: با توجه به مفاد بند(و) تبصره(5) قانون بودجه 1396 و در اجراي تصويب نامه شماره 133263ت 5470 هـ -23/3/96 هيأت وزيران در ارتباط با صدور اوراق تسويه خزانه، متقاضياني که به هر طريق از دستگاه‌هاي دولتي بابت انجام خدمات يا فروش کالا طلبکار مي‌باشند و امکان است��اده و تهاتر مبالغ اين اوراق با بدهي اشخاص مذکور بابت سرفصل‌هاي موضوع تصويب نامه را دارند مي‌توانند جهت برخورداري از مفاد تصويب نامه فوق، حداکثر تا پايان سال جاري به اداره کل امور مالياتي مراجعه و نسبت به تعيين تکليف بدهي مالياتي خود اقدام نمايند.
_blank
matn
فرمانده انتظامي کبودراهنگ عنوان کرد:
کشف 69 رأس دام قاچاق درکبودراهنگ
فرمانده انتظامي شهرستان کبودراهنگ از کشف 69 رأس دام قاچاق در اين شهرستان خبر داد.
سرهنگ محمدعلي محمدي گفت: مأموران انتظامي شهرستان کبودراهنگ در راستاي اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز حين گشت زني يک دستگاه کاميون حامل احشام مشکوک را متوقف کردند.
وي افزود: در بازرسي از اين خودرو تعداد 69 رأس دام، بدون هرگونه مجوز و گواهي حمل از اداره دامپزشکي کشف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان کبودراهنگ با بيان اينکه ارزش ريالي احشام قاچاق کشف شده توسط کارشناسان 500 ميليون ريال برآورد شده است، گفت: خودروي حامل احشام توقيف و يک نفر متهم نيز تحويل مراجع قضايي شد.
 
فرمانده انتظامي نهاوند عنوان کرد:
دستگيري 14 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان نهاوند
فرمانده انتظامي شهرستان نهاوند از اجراي طرح برخورد با خرده فروشان موادمخدر و دستگيري 14 نفر خرده فروش مواد مخدر در اين شهرستان خبر داد.
سرهنگ منصور ملکي از اجراي طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و دستگيري 14 نفر خرده فروش مواد مخدر در اين شهرستان خبر داد.
وي افزود: در اين طرح 14 نفر از خرده فروشان مواد مخدر دستگير، 65 گرم ترياک، 20 گرم سوخته، 18گرم گل، 35سانت شيشه و 20سانت هرويين کشف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان نهاوند گفت: درخصوص متهمان پرونده قضايي تشکيل و به مرجع قضايي ارسال شد.
_blank
matn
_blank
matn
فرماندار رزن:
تخصيص 36 درصد اعتبارات شهرستان رزن در سال جاري
هگمتانه، گروه شهرستان: فرماندار رزن گفت: 36 درصد اعتبارات شهرستان رزن در سال جاري تخصيص يافته است.
فتحعلي حسيني روز گذشته در جلسه کميته برنامه‌ريزي رزن گفت: در بودجه امسال بيش از 34 ميليارد تومان اعتبار براي شهرستان رزن پيش‌بيني شده بود که از اين 34 ميليارد تومان 12 ميليارد تومان تخصيص يافته است.
وي از افزايش دو برابري اعتبارات عمراني اين شهرستان در سال جاري خبر داد و افزود: 18 ميليارد تومان از اعتبارات عمراني شهرستان رزن در سال گذشته اختصاص يافته بود که امسال پروژه‌هايي که ايجاد اشتغال بيشتري دارد و همچنين پروژه‌هايي که بيشترين پيشرفت فيزيکي را داشته باشند در اولويت تخصيص اعتبار قرار مي‌گيرند.
فرماندار رزن اضافه کرد: با تلاش‌ها و پيگيري‌هاي صورت گرفته اعتبارات در مناطق محروم نسبت به سال گذشته افزايش 300 درصدي را نشان مي‌دهد.
وي اظهار کرد: 22 ميليارد تومان اعتبار در سال جاري با تلاش و پيگيري‌هاي نماينده مردم رزن در مجلس شوراي اسلامي از محل ملي براي تکميل پروژه راه‌هاي شهرستان رزن جذب شده است.
 
_blank
matn
فرماندار فامنين:
بهسازي 18روستاي بخش مرکزي فامنين از ابتداي امسال
هگمتانه، گروه شهرستان: فرماندار فامنين گفت: از ابتداي امسال تاکنون 18 روستاي بخش مرکزي بهسازي، جدول‌گذاري و مخلوط‌ريزي و بيش از 15 هزار مترمربع و با اعتباري بالغ بر 750 ميليون تومان انجام شده است.
به گزارش هگمتانه به نقل از روابط عمومي فرمانداري شهرستان فامنين، سيد مجيد شماعي فرماندار، حسن غيبي بخشدار و تعدادي از مسؤولان شهرستان فامنين ضمن حضور در روستاهاي بخش مرکزي از کارهاي عمراني صورت گرفته در اين روستاها بازديد کردند.
سيدمجيد شماعي در اين بازديد گفت: از ابتداي امسال 18 روستاي بخش مرکزي بهسازي، جدول‌گذاري و مخلوط ريزي و بيش از 15 هزار مترمربع و با اعتباري بالغ بر 750 ميليون تومان انجام شده است، همچنين در 11 روستاي بخش مرکزي با استفاده از قير يارانه‌اي با اعتباري بالغ بر 800 ميليون تومان عمليلت آسفالت‌ريزي انجام شده است.
فرماندار فامنين از ميدان واقع در مرکز روستاي قزل‌آباد نيز بازديد کرد و افزود: در روستاي قزل‌آباد بيش از هزار و 500 تن آسفالت و بيش از سه هزار مترمربع از کوچه‌هاي اين روستا جدول‌گذاري، بيس‌ريزي و مخلوط‌ريزي شده است که اين مهم به همت و ياري خود مردم و طي حمايت‌هاي بي‌نظير دولت در خصوص اختصاص قير يارانه‌اي براي آسفالت معابر روستاها عملي شده است.
 
_blank
matn
بازديد فرماندار نهاوند 
از روستاهاي بخش خزل
هگمتانه، گروه شهرستان: فرماندار نهاوند گفت: تلاش دولت در مناطق روستايي نهاوند به حداقل رساندن کمبودهاست.
کريم حميدوند در بازديد از روستاهاي بخش خزل گفت: تا پايان امسال جدول‌گذاري 500 متر جوي ورودي روستاي «شيراوند» از محل اعتبارات بنياد مسکن انقلاب اسلامي به انجام مي‌رسد.
وي همچنين با اشاره به خدمات دولت در روستاها گفت: با توجه به وجود مشکلات آب آشاميدني روستا، در آينده نزديک خط لوله‌کشي فرسوده روستاي شيراوند اصلاح مي‌شود.
حميدوند در بازديد از روستاي «چغاصراحي» نيز گفت: تا قبل از سال کاري 96 زيرسازي معابر اصلي روستاي «چغا صراحي» به پايان مي‌رسد.
وي افزود: با کمک امور برق نهاوند اصلاح و بهينه سازي ترانس برق روستاي «چغاصراحي» انجام و براي انجام بهسازي، اين روستا در اعتبارات سال آينده به کميته برنامه‌ريزي شهرستان براي تخصيص اعتبار پيشنهاد مي‌شود.
وي همچنين گفت: تمام تلاش دولت در نقاط روستايي به حداقل رساندن کمبودها و ايجاد رفاه اجتماعي در اين مناطق است و ما نيز به عنوان خادم مردم و نماينده دولت از هيچ کوششي در اين زمينه دريغ نخواهيم کرد.
فرماندار نهاوند همچنين در بازديد از روستاي «چشمه ماهي» گفت: پس از عقب نشيني و انتقال تيرهاي برق معبر اصلي روستاي «چشمه ماهي»، طرح بهسازي اين روستا آغاز مي‌شود.
وي افزود: به دليل اينکه مسير چند روستا از اين روستا مي‌گذرد و تردد در معبر اصلي روستاي چشمه ماهي زياد است بايد تعريض اين معبر با رعايت استانداردها صورت پذيرد.
_blank

عناوین این صفحه

  •  
    مشاهده
  •  
    مشاهده
  •  
    مشاهده
  •  
    مشاهده
  •  
    مشاهده
  •  
    مشاهده
  •  
    مشاهده
  •  
    مشاهده
  •  
    مشاهده
  •  
    مشاهده

تبلیغات


  • حقوق سایت محفوظ و متعلق به روزنامه هگمتانه می باشد©
  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • آرشیو
  • گالری
  • صفحه اول
  • صفحه اول
  • گالری تصاویر
  • آرشیو
  • درباره ما

  • دوشنبه 3 اردیبهشت 1397ساعت