صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۹
آذر
۱۴۰۴

شماره
۶۰۵۵

امروز: ۱۹ (آذر) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Dec) 10

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر*: پروژه احداث پل عابر پیاده در بلوار شهید سلیمانی، حدفاصل خیابان‌های رکنی و شهید قهرمان با همکاری شهرداری منطقه یک و سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ و نقل شهری با هدف ارتقای ایمنی و تسهیل تردد عابران در یکی از شریان‌های پرتردد شهری در آستانه بهره‌برداری است.
به گزارش هگمتانه، مرتضی حضرت‌زاده، مدیر منطقه یک شهرداری همدان، با تشریح ضرورت اجرای این پروژه گفت: محدوده مذکور به دلیل وجود زیرگذر و عدم امکان عبور عرضی و نیز سرعت بالای خودروهای عبوری یکی از پرترددترین بخش‌های شهر و از نقاط حادثه‌خیز عبور عابران پیاده است.
وی افزود: این امر نیاز به ایجاد یک پل ایمن را به یک ضرورت جدی تبدیل کرده است، لذا شهرداری منطقه یک حسب وظیفه ذاتی خود در خصوص ایمن سازی معابر و تسهیل رفت ‌و آمد شهروندان احداث این پل را در قالب یک قرارداد بی اُ تی (ساخت، بهره‌برداری و واگذاری) به سرمایه‌گذار واگذارکرده است.
وی در ادامه افزود: در این قرارداد در ابتدای امر رفع معارضات، مانند شبکه‌های توزیع برق، آب و... برعهده شهرداری و احداث و بهره‌برداری از پل تا مدت 15 سال به عهده سرمایه‌گذار بوده و این سرمایه‌گذار از محل تبلیغات روی پل نسبت به بازگشت سرمایه خود اقدام خواهد کرد.
حضرت زاده خاطرنشان کرد: بدین ترتیب و با استفاده از این روش واگذاری، شهرداری منطقه یک همدان با هزینه کرد حدود 60 میلیارد ریالی جهت رفع معارضات و با جذب سرمایه تقریبی 80 میلیارد ریالی برای احداث پل توسط سرمایه‌گذار، صرفه‌جویی حدود 60 درصدی در هزینه‌های عمرانی-ترافیکی خود در این پروژه به عمل آورده است.
به نقل از روابط‌ عمومی شهرداری منطقه یک همدان، امیر بهرامی شرافت، رئیس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری همدان نیز با اشاره به احداث 5 دستگاه پل عابرپیاده در این قرارداد توسط سرمایه‌گذار افزود: جانمایی این پل‌ها توسط شورای هماهنگی ترافیک استان و با توجه به نرخ تصادفات و نیاز محل انجام شده است که تاکنون تعداد 2 دستگاه از این پل‌ها در بلوارهای ولایت و فاطمیه نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته و این پل سومین پل موضوع این قرارداد است که به بهره‌برداری خواهد رسید.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: