صفحه 1 : ورزش صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۲۱
اسفند
۱۴۰۳

شماره
۵۸۵۱

امروز: ۲۲ (اسفند) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Mar) 12

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان همدان با اشاره به آمار بسیار پایین مشارکت بانک‌های خصوصی در پرداخت وام ازدواج، گفت: پرداخت تسهیلات ازدواج در 10 ماه امسال نسبت به 12 ماه سال گذشته در استان همدان نزدیک به 30 درصد افزایش یافته است.
به گزارش هگمتانه، محمد طوماسی افزود: در سال جاری تاکنون 13 هزار و 270 فقره به ارزش 47 هزار و 511 میلیارد ریال تسهیلات ازدواج به زوج‌های جوان در استان همدان واگذار شده است.
وی خاطرنشان کرد: بانک‌های ملت، ملی و تجارت بیشترین همکاری در پرداخت تسهیلات به متقاضیان وام ازدواج در استان همدان را داشتند.
این مسؤول بانکی تأکید کرد: در ابتدای سال جاری صف دریافت وام ازدواج در استان همدان یازده هزار متقاضی بود که با حمایت دولت اکنون این آمار به چهار هزار و 330 متقاضی کاهش یافته است.
وی در مورد سخت گیری بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج نیز گفت: بانک‌ها تابع ضوابطی هستند که بانک مرکزی تعیین می کند و ارائه تسهیلات ازدواج با یک ضامن با شرایط تعیین شده امکان پذیر است، اگر بانک‌ها در این رابطه همکاری لازم را نداشته باشند و تعهداتی فراقانونی را مطالبه می کنند، متقاضیان می توانند موارد را از مراجع نظارتی پیگیری کنند.
طوماسی تأکید کرد: بانک‌های خصوصی همکاری کمتری در این زمینه دارند و آمار پرداخت تسهیلات ازدواج آنها بسیار پایین است.
دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان همدان همچنین گفت: با توجه به همکاری خوب بانک‌های عضو کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان همدان، صف دریافت تسهیلات ازدواج رو به کاهش است.
وی گفت: بانک‌ها به دنبال جذب منابع هستند تا پرداخت تسهیلات آسان‌تر شود و امیدواریم بانک مرکزی دست مدیران بانک‌های استان را باز کند تا بتوانند به تعهدات خود در زمینه پرداخت تسهیلات به موقع عمل کنند، ضمن اینکه هر چه به پایان سال نزدیک می‌شویم سعی می‌کنیم تا صف انتظار شکسته و کمتر شود.
طوماسی اظهار کرد: بانک مرکزی ماهانه سهمیه تسهیلات برای بانک‌ها در نظر گرفته است، از همین رو دریافت تسهیلات بر اساس سهمیه ابلاغی انجام می‌شود و امیدواریم سهمیه‌ای که ماهانه به بانک‌ها تخصیص می‌یابد افزایش یابد، چرا که اگر بانک‌ها نقدینگی در اختیار داشته باشند مشکلی برای اعطای وام نیست، اما در حال حاضر سهمیه بانک‌ها محدود است.
  تقاضای 18 هزار و 260 نفر برای دریافت وام ازدواج در همدان
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان نیز گفت: 18 هزار و 260 نفر در استان برای دریافت وام ازدواج طی 10 ماه امسال نام نویسی و 13 هزار و 886 نفر تسهیلات دریافت کردند.
حسن پیمانی با بیان اینکه 17 هزار و 180 نفر در حوزه تسهیلات وام فرزندآوری نام‌نویسی و از این میزان 12 هزار و 727 نفر وام دریافت کردند گفت: در حوزه تسهیلات ودیعه مسکن نیز 13 هزار نفر ثبت نامی داشتیم که تسهیلات به 6 هزار و 884 نفر پراخت شده است.
به نقل از ایرنا، وی با اشاره به رتبه بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج گفت: بانک ملت، تجارت و ملی در تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به ترتیب نخستین رتبه پرداختی را بین بانک‌های استان داشتند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: