صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۱
تیر
۱۴۰۴

شماره
۵۹۲۶

امروز: ۱۱ (تیر) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Jul) 02

عناوین صفحه

هگمتانه- گروه خبر همدان: روز گذشته شهرداری منطقه چهار همدان، به منظور تسهیل در عبور و مرور شهروندان، یک ملک واقع در کوی ولی‌عصر(عج) را تخریب و بازگشایی کرد.

به گزارش هگمتانه، مدیر منطقه چهار شهرداری همدان در این‌باره گفت: با پیگیری واحد املاک و حقوقی، مراحل قانونی تملک و تخریب این ملک به استناد ماده ۸ قانون تملک اراضی طی شد و در نهایت با حمایت و دستور دادستان همدان مجوز تخریب و بازگشایی این معبر صادر شد. مجید یوسفی‌‌نوید با اشاره به همکاری قابل تقدیر مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری و همکاری همه جانبه نیروی انتظامی و زحمات بی‌دریغ کارکنان  معاونت خدمات شهری شهرداری منطقه چهار همدان افزود: با تلاش صبحگاهی حدود 100 نفر از کارمندان شهرداری و ماشین‌آلات عمرانی و 9 گروه عملیاتی پلیس ساختمان و واحد اجرای احکام از ساعت 5:30 لغایت 6:20 صبح روز چهارشنبه این پلاک تخریب و منافع حاصل از آن به شهروندان هدیه شد. وی با اشاره به اینکه این ساختمان به‌صورت غیرمجاز در زمینی به مساحت 117 مترمربع ساخته شده بود، افزود: قطعا با تملک و تخریب این بنا و تغییر در کاربری این زمین در جهت منافع شهروندان در آینده نزدیک شاهد تغییرات مثبتی خواهیم بود.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: