کد خبر : 78971
تاریخ : 1404/11/28
گروه خبری : خبر همدان

حمایت از بانوان کارآفرین همدان

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان: افزایش 30 درصدی داوطلبان زن در ثبت‌نام انتخابات شوراهای اسلامی شهر



هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان از اقدام برای توانمندسازی بانوان و حمایت از کارآفرینان خبر داد.
به گزارش هگمتانه، معصومه باقری، در رویداد ملی سبا که صبح دوشنبه با حضور سفیران بهینه‌سازی انرژی در تالار معلم همدان برگزار شد، گفت: حضور بانوان در حوزه‌های مدیریت انرژی و توسعه پایدار تأثیر مستقیم بر زندگی خانواده‌ها و جامعه دارد و برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی ارزشمند برای آموزش، فرهنگ‌سازی و شبکه‌سازی میان بانوان است.
وی با اشاره به اقدامات اداره کل امور زنان و خانواده استان همدان در سال جاری افزود: تشکیل ستاد توسعه و پیشرفت بانوان استان، برگزاری نمایشگاه‌های ملی و استانی با محوریت حمایت از بانوان کارآفرین و خانواده‌محور و اختصاص غرفه‌ها و مغازه‌ها به صورت رایگان در تهران و همدان بخشی از اقدامات عملیاتی این اداره کل بوده است. در نمایشگاه تیرماه استان 260 بانوی کارآفرین فرصت عرضه مستقیم محصولات صنایع دستی، تولیدات بومی و کشاورزی را داشتند و در آذرماه نیز 110 مغازه در تهران به صورت رایگان در اختیار بانوان قرار گرفت.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با شرکت توزیع نیروی برق، اداره کل ورزش و جوانان و آموزش و پرورش استان خبر داد و گفت: این تفاهم‌نامه‌ها امکان استفاده رایگان بانوان از فضاهای ورزشی و فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف انرژی را فراهم کرده و زمینه مشارکت فعال آنان در برنامه‌های اجتماعی و آموزشی را تقویت می‌کند.
باقری درباره مشارکت اجتماعی و سیاسی زنان تصریح کرد: اگر بانوان در هیچ برنامه توسعه‌ای حضور نداشته باشند، موفقیت آن برنامه تضمین نمی‌شود. خوشبختانه در ثبت‌نام شوراهای شهری امسال شاهد افزایش 30 درصدی داوطلبان زن بوده‌ایم و بانوان در سطوح مدیریتی و هیأت دولت با شایستگی و کمترین میزان فساد مالی فعالیت می‌کنند.
به نقل از تسنیم، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان به اهمیت عدالت جنسیتی و شبکه‌سازی میان بانوان تأکید کرد و گفت: چنین همایش‌هایی باید به گفتمان‌سازی مستمر، تقویت ارتباطات و معرفی فرصت‌ها برای همه اقشار زنان، از روستایی تا شهری، کارمند تا کارآفرین، کمک کنند.

  لینک
http://hegmataneh-news.ir/sl/78971