کد خبر : 76949
تاریخ : 1404/8/28
گروه خبری : خبر همدان

نجات 600 جنین از سقط در همدان


هگمتانه، گروه خبر همدان: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی،خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: 948 مادر باردار با اجرای طرح نفس (نجات فرزندان سقط) در این استان تاکنون از سقط جنین خود انصراف داده‌اند.
به گزارش هگمتانه، محمد به‌نشان با اشاره به تلاش‌های مرکز مردمی " نفس" و حمایت از فعالیت‌های مؤسسه با تأمین فضای فیزیکی، نیروی انسانی و حمایت مالی اضافه کرد: نتیجه این همکاری انصراف 948 مورد از مادران باردار متقاضی انجام سقط بود که 600 مورد منجر به زایمان و تولد فرزند شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهارکرد: اجرای برنامه جامع افزایش نرخ باروری کلی به میزان 5.2 تا سال 1407 با عنوان طرح آمایش امید در مراکز بهداشت زیرمجموعه دانشگاه با شناسایی گروه‌های هدف شامل زوج‌های بی فرزند، تک فرزند و کم فرزند همچنین اولویت بندی و انجام مشاوره‌های فرزندآوری انجام شد.
به نشان ادامه داد: در این راستا 506 هزار و 746 مورد مشاوره فرزندآوری برای زنان واجد شرایط از ابتدای ابلاغ قانون جوانی جمعیت تاکنون در همه مراکز خدمات جامع، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت ارائه شده است.
وی،آموزش 274 هزار و 404 نفر با برگزاری 26 هزار و 256 جلسه آموزشی به صورت هفتگی و ماهیانه و برگزاری 53 همایش با موضوعات جوانی جمعیت برای زنان همسردار تحت پوشش را از دیگر اقدامات شاخص در راستای جوانی جمعیت برشمرد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین از آموزش 30 هزار و 332 زوج در کلاس‌های آموزش هنگام ازدواج از ابتدای ابلاغ قانون جوانی جمعیت تاکنون، ارزیابی 29هزار و 962 زوج نابارور و ارجاع سه هزار و 930 زوج به سطح 2 جهت درمان، برگزاری پویش هفته جمعیت در استان و شهرستان‌ها هم‌زمان با روز ملی جمعیت، تجهیز و راه اندازی 23 مرکز آموزش زایمان فیزیولوژیک و آمادگی برای زایمان خبر داد.

  لینک
http://hegmataneh-news.ir/sl/76949